instrukcja technologiczna postepowania z wyrobami macznymi


INSTRUKCJA
TECHNOLOGICZNA POSTPOWANIA Z WYROBAMI MCZNYMI
Instrukcja technologiczna postępowania z wyrobami mącznymi została opracowana przez Specjalistę ds. Bezpieczeństwa Żywności i
Żywienia. Kupując niniejszą instrukcję możesz być pewny, że spełnia ona obowiązujące prawo oraz zalecenia Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Instrukcja na pewno spełni Twoje oczekiwania oraz wpłynie na poprawę bezpieczeństwa żywności na terenie Twojego zakładu gastronomicznego.
Instrukcja technologiczna postępowania z wyrobami mącznymi jest jednym z najważniejszych czynników wpływających na bezpieczeństwo
żywności i żywienia na terenie zakładu gastronomicznego. Zawiera podstawowe informacje z zakresu zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. Została
przygotowana według zaleceń inspektorów PIS.
Instrukcja technologiczna postępowania z wyrobami mącznymi dostępna jest w naszym sklepie w dwóch wersjach:
1. Planszowej
2. Elektronicznej
Wersja planszowa - gotowa do zawieszenia na dowolnej powierzchni, na odwrocie posiada 4 tzw. "przylepce" z pianki.
Wersja elektroniczna - wysyłana na adres e-mail wskazany w zamówieniu w postaci pliku PDF. Posiadanie instrukcji w wersji elektronicznej daje
możliwość wielokrotnego wydruku na potrzeby własne.
Pobierz instrukcję w wersji elektronicznej
Pobierz instrukcję w wersji elektronicznej
Zatwierdzam
.......................................................................
(data i podpis)
www.bhponline.com.pl


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
instrukcja technologiczna postepowania z jajami stosowanymi do produkcji w zakladzie garmazeryjnym
instrukcja technologiczna postepowania z surowcem miesnym
Instrukcja Technoline BC 700
instrukcja bhp postepowania z odczynnikami i substancjami chemicznymi w laboratorium
instrukcja technologiczna smazenia frytek
Instrukcja bhp postępowania na wypadek pożaru
instrukcja technologiczna wydawania dan napojow oraz zwrotu naczyn stolowych do zmywalni
instrukcja technologiczna parzenia kawy i herbaty
instrukcja technologiczna smazenia ryb w patelni elektrycznej
instrukcja pierwszej pomocy postepowanie w przypadku zagrozenia biologicznego
Instrukcja postepowania w razie wypadku
instrukcja bhp instrukcja postepowania w razie awarii instalacji gazowej budynku
instrukcja pierwszej pomocy postepowanie w przypadku zachlysniecia
instrukcja kontroli procesow technologicznych badania surowcow i wyrobow gotowych ciastkarni
instrukcja pierwszej pomocy postepowanie w przypadku amputacji konczyny
instrukcja pierwszej pomocy postepowanie w przypadku zlaman
Instrukcja postępowania z odpadami ropopochodnymi

więcej podobnych podstron