Kuchnia francuska po prostu (odc 21) Dip tuńczykowo miętowy

kuchnia.tv http://www.kuchnia.tv/przepisy-print.php?0,0,5588
Dip tuńczykowo - miętowy
trudność: łatwe
Składniki:
225 g twarogu
1 łyżka kwaśnej śmietany lub crŁme frache
1 tuńczyk z puszki
pieprz
sok z cytryny
duże, posiekane liście mięty
Przygotowanie:
Wymieszaj twaróg ze śmietaną, aż jego konsystencja będzie gładka. Dodaj tuńczyka  delikatnie
rozgnieć go widelcem. Dopraw pieprzem, sokiem z cytryny i miętą. Przełóż do miseczki. Podawaj
z marchewką.
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu.
(odc.21)
1 z 1 2010-03-10 11:06

Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Kuchnia francuska po prostu (odc 21) Wiatraczki z ciasta francuskiego
Kuchnia francuska po prostu (odc 21) Pikantne buraczki
Kuchnia francuska po prostu (odc 21) Chleb z bekonem i oliwkami
Kuchnia francuska po prostu (odc 09) Ogon tuńczyka w ziarnach maku
Kuchnia francuska po prostu (odc 03) Kolorowe budynie
Kuchnia francuska po prostu (odc 25) Tarta cytrynowa
Kuchnia francuska po prostu (odc 15) Zupa z dyni
Kuchnia francuska po prostu (odc 22) Tarta tatin z cykorii
Kuchnia francuska po prostu (odc 03) Zupa vache qui rit
Kuchnia francuska po prostu (odc 05) Placki ziemniaczane
Kuchnia francuska po prostu (odc 05) Tarta cytrusowo dyniowa
Kuchnia francuska po prostu (odc 23) Jajecznica po francusku
Kuchnia francuska po prostu (odc 03) Dziecięce ciasto jogurtowe
Kuchnia francuska po prostu (odc 07) Jajo dinozaura
Kuchnia francuska po prostu (odc 09) Tatar z łososia
Kuchnia francuska po prostu (odc 01) Ciasto czekoladowe
Kuchnia francuska po prostu (odc 06) Budyń parmezanowy
Kuchnia francuska po prostu (odc 07) Awokado z sezamem i sosem sojowym
Kuchnia francuska po prostu (odc 02) Kiełbaski z soczewicą

więcej podobnych podstron