Sałatka z fasoli i tuńczyka

Sałatka z fasoli i tuńczyka
Przygotowanie:
Tuńczyka osączyć i rozdrobnić. Cebulę posiekać i sparzyć wrzątkiem. Odsączoną
fasolę wymieszać z tuńczykiem i cebulą. Czosnek rozgnieść z solą i pieprzem,
dodać majeranek i ocet, połączyć z oliwą. Sosem polać sałatkę, przybrać
oliwkami. Podawać z białym pieczywem.

Składniki:
1 puszka fasoli JAŚ, 1 puszka tuńczyka, 1 cebula, 10 zielonych oliwek bez
pestek, 1 ząbek czosnku, 3 łyżki oliwy, sól, 1 łyżeczka Majeranku, Pieprz
czarny mielony.

Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Sałatka z makaronem i tuńczykiem
Sałatka błyskawiczna z tuńczyka
Sałatka z fasoli
Sałatka z kuskusu i tuńczyka1
Sałatka z fasoli jaś
Sałatka z fasoli szparagowej i polędwicy
Sałatka z ryżem i tuńczykiem
Sałatka z kuskusu i tuńczyka
Sałatka meksykańska z tuńczykiem
Sałatka z białej fasoli
Sałatka z tuńczyka
Sałatka z białej fasoli w pomidorowym sosie winegret
Sałatka z tuńczyka z kiełkami
(odc 10) steki z tuńczyka z gorącą sałatką z młodych ziemniaków
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej
Sałatka z czerwonej fasoli

więcej podobnych podstron