plik


ÿþKrem czere[niowo-anansowy SkBadniki 50 dag ciemnych czere[ni, 4 plastry ananasa z puszki, maBe opakowanie [mietany kremówki, póB torebki budyniu o smaku kokosowym, szklanka mleka, 2 By|ki cukru Sposób przyrzdzania Przyrzdzi budyD kokosowy wedBug przepisu na opakowaniu i wystudzi. Czere[nie umy, kilka zostawi do dekoracji, a pozostaBe wydrylowa i osczy. Ubi na sztywno [mietan z cukrem i schBodzi. Wymiesza budyD z poBow ubitej [mietany, przeBo|y do pucharków po By|ce, na to uBo|y czere[nie, przykry reszt budyniu, udekorowa bit [mietan wyciskan szpryc, czere[niami i plastrami ananasa.

Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Krem ananasowy
Krem ananasowy
Ciasto z ananasem
wino ananasowe
DRINKI Poncz ananasowy
tochman przemyk pierwsze czeresnie
Smażone piersi z kurczaka z ananasem pod mozzarellą
Krem kakaowy do rolady biszkoptowej

więcej podobnych podstron