691 (2)





Pieczeń cielęca z estragonem 30 min




Kuchnia z szybkowaru
80 dag cielęciny bez kości
4 dag smalcu
2 dag masła
0,5 szklanki białego wytrawnego wina
1 szklanka wody; sól i mielone nasiona estragonu do smaku

Natrzeć mięso estragonem i zostawić w chłodzie na 2 dni. Przed pieczeniem mięso posolić i dokładnie obrumienić na rozgrzanym w szybkowarze tłuszczu. Wlać wodę, połowę wina i szybkowar zamknąć. Ogrzewać 30 minut od momentu przekroczenia przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Po otwarciu szybkowaru dodać masło i pozostałe wino.


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Nuestro Circulo 691 TOPALOV 10 ANOS 14 de noviembre de 2015
T REC G 691 200603 I!!PDF E
689 691
2 Przestrzenieid 691
689 691
www mediweb pl?ta print php id=691
689 691
691 693
691 Wydatki poniesione na utworzenie strony internetowej
691,23,artykul

więcej podobnych podstron