Kuchnia francuska po prostu (odc 09) Tatar z Å‚ososia

kuchnia.tv http://www.kuchnia.tv/przepisy-print.php?0,0,5535
Tatar z Å‚ososia
ilość osób: 2
trudność: łatwe
Składniki:
180 g świeżego, ładnego łososia
1 posiekana szalotka
1  2 łyżki posiekanych kaparów
1 mały pęczek szczypiorku, posiekany
świeży, posiekany koper
2 łyżki oliwy
odrobina soku z cytryny
sól i pieprz
Przygotowanie:
Aososia pokrój drobno. Dodaj posiekaną szalotkę, szczypiorek, koper, kapary i startą skórkę z
cytryny. Dopraw dobrze solą i pieprzem. Skrop oliwą. Jeśli to możliwe, odstaw na kilka godzin do
lodówki. Zaraz przed podaniem skrop sokiem z cytryny (wcześniej cytryna może zmienić kolor
ryby).
© Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu.
(odc.9)
1 z 1 2010-02-24 23:45

Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Kuchnia francuska po prostu (odc 09) Małże gotowane w winie
Kuchnia francuska po prostu (odc 09) Rouille
Kuchnia francuska po prostu (odc 09) Gulasz z owoców morza z anyżem
Kuchnia francuska po prostu (odc 09) Ogon tuńczyka w ziarnach maku
Kuchnia francuska po prostu (odc 03) Kolorowe budynie
Kuchnia francuska po prostu (odc 25) Tarta cytrynowa
Kuchnia francuska po prostu (odc 15) Zupa z dyni
Kuchnia francuska po prostu (odc 22) Tarta tatin z cykorii
Kuchnia francuska po prostu (odc 03) Zupa vache qui rit
Kuchnia francuska po prostu (odc 05) Placki ziemniaczane
Kuchnia francuska po prostu (odc 05) Tarta cytrusowo dyniowa
Kuchnia francuska po prostu (odc 23) Jajecznica po francusku
Kuchnia francuska po prostu (odc 03) Dziecięce ciasto jogurtowe
Kuchnia francuska po prostu (odc 21) Wiatraczki z ciasta francuskiego
Kuchnia francuska po prostu (odc 07) Jajo dinozaura
Kuchnia francuska po prostu (odc 01) Ciasto czekoladowe
Kuchnia francuska po prostu (odc 06) Budyń parmezanowy
Kuchnia francuska po prostu (odc 07) Awokado z sezamem i sosem sojowym
Kuchnia francuska po prostu (odc 02) Kiełbaski z soczewicą

więcej podobnych podstron