instrukcja utrzymania higieny otoczenia wytworni zywnosci


INSTRUKCJA
UTRZYMANIA HIGIENY OTOCZENIA WYTWÓRNI ŻYWNOŚCI
Instrukcja utrzymania higieny otoczenia wytwórni żywności została opracowana przez Specjalistę ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia.
Kupując niniejszą instrukcję możesz być pewny, że spełnia ona obowiązujące prawo oraz zalecenia Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Instrukcja na
pewno spełni Twoje oczekiwania oraz wpłynie na poprawę bezpieczeństwa żywności na terenie Twojego zakładu gastronomicznego.
Instrukcja utrzymania higieny otoczenia wytwórni żywności jest jednym z najważniejszych czynników wpływających na bezpieczeństwo
żywności i żywienia na terenie zakładu gastronomicznego. Zawiera podstawowe informacje z zakresu zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. Została
przygotowana według zaleceń inspektorów PIS.
Instrukcja utrzymania higieny otoczenia wytwórni żywności dostępna jest w naszym sklepie w dwóch wersjach:
1. Planszowej
2. Elektronicznej
Wersja planszowa - gotowa do zawieszenia na dowolnej powierzchni, na odwrocie posiada 4 tzw. "przylepce" z pianki.
Wersja elektroniczna - wysyłana na adres e-mail wskazany w zamówieniu w postaci pliku PDF. Posiadanie instrukcji w wersji elektronicznej daje
możliwość wielokrotnego wydruku na potrzeby własne.
Pobierz instrukcję w wersji elektronicznej
Pobierz instrukcję w wersji elektronicznej
Zatwierdzam
.......................................................................
(data i podpis)
www.bhponline.com.pl


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
instrukcja utrzymania higieny otoczenia piekarni
instrukcja higieny na stanowisku pracy w wytworni zywnosci
instrukcja utrzymania porzadku czystosci i higieny w cukierni
instrukcja utrzymania porzadku czystosci i higieny w zakladach zywienia zbiorowego
instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczen magazynowych wytworni zywnosci
instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczen produkcyjnych i zaplecza socjalnego w wytworni zywnosci
instrukcja bhp higienicznego korzystania z wc dla pracownikow zakladu
instrukcja bhp higieny osobistej pracownikow i higieny na stanowisku pracy
instrukcja utrzymania czystosci nastrzykiwarki
instrukcja utrzymania czystosci nastrzykiwarki
Bt 3 Instrukcja o utrzymaniu pojazdów (IC)
Iet 02 Instrukcja utrzymania sieci trakcyjnej
Gospodarka smarownicza jako znaczący instrument utrzymania ruchu
instrukcja utrzymania czystosci rampy
utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładzie małej gastronomii oraz w jego otoczeniu
Technologie inteligentnego otoczenia w działalności przedsiębiorstw branży żywnościowej (Drozd, Kud)

więcej podobnych podstron