Przepisy2 Zupa koperkowa

Zupa koperkowa

pęczek koperku, masło, 1/2 l rosołu z koncentratu, 100g śmietany, vegeta, 4 łyżki
makaronu nitki,

Rosół przyrządzić z koncentratu wg przepisu na opakowaniu. Koperek posiekać, 3/4
podsmażyć w łyżeczce masła, dodać do zupy. Śmietanę rozprowadzić kilkoma łyżkami
gorącej zupy, wlać do garnka. Zupę przyprawić wegetą, posypać pozostałym
koperkiem. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, włożyć do zupy.

Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Przepisy2 zupa wloska
Przepisy2 Zupa nic
Przepisy2 Zupa piwna 1
Zupa koperkowa
Przepisy2 Zupa cytrynowa
Przepisy2 Zupa chrzanowa
Przepisy2 Zupa ziemniaczana
Zupa Hipokratesa przepis Gersona
Odcinek 1 Przepis z Krzyczek Zupa rybna
Zupa z porów
Wybrane przepisy IAAF 10 11
zupa?solowa

więcej podobnych podstron