instrukcja higieny na stanowisku pracy w wytworni zywnosci


INSTRUKCJA
HIGIENY NA STANOWISKU PRACY W WYTWÓRNI ŻYWNOŚCI
Instrukcja higieny na stanowisku pracy w wytwórni żywności została opracowana przez Specjalistę ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia.
Kupując niniejszą instrukcję możesz być pewny, że spełnia ona obowiązujące prawo oraz zalecenia Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Instrukcja na
pewno spełni Twoje oczekiwania oraz wpłynie na poprawę bezpieczeństwa żywności na terenie Twojego zakładu gastronomicznego.
Instrukcja higieny na stanowisku pracy w wytwórni żywności jest jednym z najważniejszych czynników wpływających na bezpieczeństwo
żywności i żywienia na terenie zakładu gastronomicznego. Zawiera podstawowe informacje z zakresu zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. Została
przygotowana według zaleceń inspektorów PIS.
Instrukcja higieny na stanowisku pracy w wytwórni żywności dostępna jest w naszym sklepie w dwóch wersjach:
1. Planszowej
2. Elektronicznej
Wersja planszowa - gotowa do zawieszenia na dowolnej powierzchni, na odwrocie posiada 4 tzw. "przylepce" z pianki.
Wersja elektroniczna - wysyłana na adres e-mail wskazany w zamówieniu w postaci pliku PDF. Posiadanie instrukcji w wersji elektronicznej daje
możliwość wielokrotnego wydruku na potrzeby własne.
Pobierz instrukcję w wersji elektronicznej
Pobierz instrukcję w wersji elektronicznej
Zatwierdzam
.......................................................................
(data i podpis)
www.bhponline.com.pl


Wyszukiwarka