100X88

100X88



II. ZMIANY BARWY OWOCÓW I WARZYW PODCZAS PRZYGOTOWANIA POTRAW

11 ■ I II HI HI

>s «

PlU.YOOrOWANIA    !

DOBÓR 1PR/EBIKCJ PHOC83UIBCHNOLOOICZNBOO C*AZ NA ZNACZNE ZACHOWANIE WARTOŚCI OD2YWCZBJ

naoatmm


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
skanuj0001 (96) cU.Z- GZ.OS Ćwiczenie 1TRWAŁOŚĆ BARWY OWOCÓW I WARZYW1.1. Wprowadzenie1.1.1. Pojęcia
182 Józef Gorzelany, Dagmara Migut, Natalia Matlok Analiza zmiany barwy ogórków gruntowych podczas p
IMG947 (2) ZMIANY BARWY surowców podczas dojrzewania ATRYBUT JAKOŚCI
cwiczenie0003 PN-W/A-75101/04 Przetwory owocowe I warzywne Przygotowanie próbek i metody badań fizy
cwiczenie0004 PN-&0/A-76101/04 Przetwory owocowe I warzywne Przygotowanie próbek I metody badań
cwiczenie0005 ,.<5101/04 Przetwory owocowe I warzywne Przygotowanie próbek I metody badań fizyko
100X99 PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z OWOCÓW I WARZYW PRZY POMOCY WODY ZANIECZYSZCZONEJ JONAMI METALI
100X95 PODCZAS OBRÓBKI CIEPLNEJ OWOCÓW I WARZYW W ŚRODOWISKU KWAŚNYM CHLOROFIL PRZEKSZTAŁCA SIĘ
IMG950 (2) DEGRADACJA CHLOROFILUpozrmiiwwwyw SZYBKA ZMIANA BARWY DOJRZEWAJĄCYCH OWOCÓWI WARZYW
DSCI2505 Zadanie 12. (standard II) Wykres przedstawia zależność zmiany ciśnienia i objętości gazu po
100X99 PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z OWOCÓW I WARZYW PRZY POMOCY WODY ZANIECZYSZCZONEJ JONAMI METALI
Przygotowanie kanapek, sałatek owocowych i warzywnych przez uczniów klas I - III
DSC60 (7) Zmiany barwy I zapachu produktów białkowych podczas ogrzewaniaJM Reakcja Maillarda — pows

więcej podobnych podstron