101202 3915

101202 3915



Przcblal temperatury - -r

S53I>s:r~

bel» 1 -c.d.

■2-^fs *6 ~Aę$ "

------

«*? -

6utekK.^nxł.

r/i> 1---7---—— 0

Prztdztał temperatury w V

bci*

BfevW

Próbka VIII -* 60% Sn. emu.7n

?>sooc-A^rc

^JJUodigtA/t

J^^Glcuate Saf Ica^* fontów c/^nAcu

^°c- Mmś

1^1 -Aoo»c

<D » *■■ , “--r——^

youcto^ę imf.OtO.nMtA- &okttbyowui.

Cklodiewt bei

Przedział temperatury w °c

PróbkaIX-*50%Sn, 50%Zn

~ ^SS^G

CJuocheri?

Ssftc -AiS°C

9*< (qT((ouj Gtwłtu

H- -JU J------^-

rousWe /^edaiuruL ex*kbh(Ano,

A*rc

(Jt*bcli«riO€ bet- pweiiA^MA

Przedział temperatury w °C

PróbkaX-*30%Sn, 70%Zn

9^ nm

CjfaJtafe U €.£AU

itóY- ytM°i

U)^du6(<2>uVfc Ujrdou

/lfr'6- /i^c0C

^ouicfei^ę. /weęw-iitotfL euk.lJ\yf<AMi,

A?ę°c- A(9oX

Cftładt&ółe foe/ó ęnerUMUM

Przedział temperatury w °C

Próbka XI-* 10% Sn, 90% Zn

IfeC-

(MZoSlCAMt- a€(/U^

S5o°c-/iroc

U)^(ł«\Cj6ci»\At 5i| [(/W^/KkwUow c/^yiAl/U _

8Śi?$b A?9°ć

f$ou>sku'e, tu^c-icb^cArKi-

a^c - Ht9i9od

Ck/odiewt ćtez ^>nei^uGA\

Przedział temperatury w °C

Próbka XII -*100% Zn

55oflC - g£S°C

Ck>o^<Wt b(t ę>iet(vu£XK X\

-Uię°c

&eon,w. udu'* ImlfM k^blAiuit

ŁiiS'C‘ Aoo °C

Or^oęojyjt, Z*iA'Vt<.j]ifVv^l€<^o tu»Jua ._-


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Diamond?ads Jewels (36) -bil IB ? ;r— >0X7 AA<0#y.x7;i/£I:l$Lfc X7-h^ol>V>fV5:ff^o 
IMGW50 Q-te*Ct£*fWM & °fcv jĄ lę>«r +HiG aa "^*k    ; *>c^» *
aa2 M&łodisL /VVoj/yvi/h(tJ^ 2 w"    Sćt^&uM£lJc>Cx) /tx - b Kj
56808 Specjale Maglia 8 DONNA (78) K7,5(9) i-21.5(24) 21.5(24) 7.5(9)H K7.5(9) r— 19.5(20,
DSCN5526 b« cwodnlk kw itu chrome vmo CrO. .ci .    r«__ i    * 1 kv a
5287 SIG P229 ■r JQP 5 ’
MEISTER?S MARIENLEBENS THE BIRTH OF MARY, ALTE PINAKOTHEK 1 i ■ «&> ;4 «r’ ^ - ’ . V , .•¥
38 (467) , uMasly płaski M A zai nirjw i warunku gc-^- R§! czyli :aa R* m) J ****** f qU)(ix - j J M
DSCN5280 (5) temperaturę należy utrzymywać na poziome -2° C W jjzypadku znacznego wypełnienia clilod
CCI20101007011 (3) € i &~r-- iJ> *L - $U-oA^( )j^ ~ W* C^    2£>f &n
DSCF6748 Rysunek 5. Wysokoić dopłat bezpuiralaich «r euro aa 1 ha Ul w UJE-151 w
skanuj0004 14. Barwa — ocena i kształtowanie. Barwniki spożywcze. AE = V(A/.)rt- (Aa*)2 + (Ab*)2 War

więcej podobnych podstron