20081008508

20081008508



Podstawowe gatunki i odmia

o Jęczmień -jary lub ozimy

-dużo skrobi (ok. 60® o) i mniej białka (ok. 10° < -dużo białka (ok. 15° oj i skrobi (ok. 52? oj - go kaszarski: pasze

Zbiory jącj


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Podstawowe gatunki i odmiany zbóż □ Jęczmień -jary lub ozimy -dużo skrobi (ok. 60° «) i mniej białka
IMAG0152 (6) Podstawowe gatunki i odmiany zbóż □ Jęczmień -jary lub ozimy -dużo skrobi (ok. 60°
DSC06627 Podstawowe gatunki i odmiany zbóż o Jęczmień -jary lub ozimy -dużo skrobi (ok. 60%) i mniej
SDC13421 I.11. Styl urzędowy i jego gatunki mmm■■i w fl 1 -fizyczna lub Język jest podstawowym narzę
Zdjęcie0113 3 PRZEOPLON fcczmfeń oiimy mpik ozimy >yto rztpik ozimy jęczmień Jary pszenica
IMAG1952 Przemysłowe- gatunki Rzepak ozimy, jary, rzepik ozimy, Gorczyca Słonecznik oleisty, Len,
skanuj0015 (241) 4,3. Gatunki specjalnej troski przyrody lub na obszarach Natura 2000 (zob. rozdz. 9

więcej podobnych podstron