DSCN4004

DSCN4004



I    'irwjiliinic żywności przez

zakwaszanie

/x względów smakowych produkty utrwalone przez zakwaszanie nie mogą wykazywać wyższej kwasowości niż pH 2,0*2.7,

O Metoda la wyklucza rozwój: najbardziej szkodliwych form proteolitycznych, z grupy coli bakterii mostowych i większości bakterii chorobotwórczych

II    Metoda ta nic wyklucza rozwoju: drożdży,

pleśni


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
DSCN4004 I     irwjiliinic żywności przezzakwaszanie □ /x względów smakowych produkty
DSC06918 Składniki żywności i ich □ Tłuszcze jadalne Produkty przeznaczone do spożycia, składające s
skanuj0044 (8) Rolnictwo i nawozy) żywnościowe InneWykorzystanie zwierząt do testowania produktów Go
skanowanie0047 (26) Współczesne trendy w biotechnologii żywności Studia niestacjonarne ĆWICZENIE 3 P
skanowanie0047 (26) Współczesne trendy w biotechnologii żywności Studia niestacjonarne ĆWICZENIE 3 P
skanowanie0047 (26) Współczesne trendy w biotechnologii żywności Studia niestacjonarne ĆWICZENIE 3 P
Eq M a W NUMERZE .c2.2 Produkt) struktury* owa Rafał Ińonki USA 2012 - USA 19M? Albert lonfterw**
Płodność □    równomierność i rozmiar produkcji mleka □
P1060360 I[Klasyczny cykl(4 fazyfcM ■a kryzysu I spadki1 produkcji) 1 * - rośnie: bezrobocie-
Wykres log (a,-a») względem zmiennej t, gdzie tg kąta nachylenia k prostej 2,303. 2. Część
Schowek07 (3) Rodzaje innowacjiProduktowe □    Tworzenie nowych produktów do zaspokoj
Banki ŻywnościDODAJ ŚWIĘTOM SMi podaruj potrzebującym produkty z Listy 21. ŚWIĄTECZNA ZBIÓRKA
Płodność □    równomierność i rozmiar produkcji mleka □
□ BAZA DANYCH O PRODUKTACH I OPAKOWANIACH ORAZ O GOSPODARCE ODPADAMIBaza danych o produktach i

więcej podobnych podstron