Zdjcie027

Zdjcie027



Podstawowe wady w żywieniu

•    nieprawidłowe zwyczaje i nawyki żywieniowe

•    nieprawidłowa podaż energii

•    nieprawidłowa podaż jednego lub kilku składników pokarmowych

•    nieprawidłowe proporcje między składnikami pokarmowymi


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
tomlŻywienieczłowieka Podstawy naukjjjgi żywieniu pod redakcją f    w Jana
DSC03973 ŻYWIENIE1CZŁOWIEKA Podstawy nauki o żywieniu I A
Zdjęcie0537 ROZDZIAŁOZASADY RACJONALNEGO ŻYWIENIA CZŁOWmK§
Zdjęcie0541 Piramida Zdrowego Żywienia wg United States Department of Agriculture Tłuszcze i oleje,
Zdjęcie0550 OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA NA PRZYKŁADZIE WŁASNYM Człowiek, aby utrzymać prawidłowe procesy
Żywienieczłowieka Podstawy nauki o żywieniu Żywienie człowieka jest podręcznikiem stanowiącym
Zdjęcie0544 ***** Piramidy Zdrowego Żywienia dla dzieci i młodzieży Wybierz grupęPozostałe {tłuszcze
Nauka zajmująca się zasadami żywienia, jego biochemicznymi podstawami, psychologią żywienia i
Nauka zajmująca się zasadami żywienia, jego biochemicznymi podstawami, psychologią żywienia i
Zdjęcia 0074 (7) Tłuszcze w żywieniu człowieka Profilaktyka i leczenie metabolicznych chorób układu
DSC03973 ŻYWIENIE1CZŁOWIEKA Podstawy nauki o żywieniu I A
Podstawą prawidłowego żywienia jest spożywanie różnorodnych produktów oraz właściwa ich ilość. Nie

więcej podobnych podstron