DSC06

DSC06



| Plan mycia zakładu mięsnego (przykład)

III Spłukiwanie

i Z góry ku dołowi

2.    Podłogi w kierunku ścieków

3.    W miejscach nagromadzenia piany używać ^ skrobaczki

4.    Strumienia wody nie kierować na urządzenia elektryczne

s. Powierzchnie kontaktu z żywnością spłukać silnie wodą pitną


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
DSC05163 Pinu mycia zakładu mięsnego (przykład) III Spłukiwanie i Z góry ku dołowi : Podłogi w
DSC02 Plan mycia zakładu mięsnego (przykład)I a Przygotowanie i. Usunięcie zebranych w worki plasti
DSC05161 I Plan mycia zakładu mięsnego (przykład)I a Przygotowanie «    Usunfycio zeb
DSC04
DSC05161 I Plan mycia zakładu mięsnego (przykład)I a Przygotowanie «    Usunfycio zeb
DSC05161 I Plan mycia zakładu mięsnego (przykład)I a Przygotowanie «    Usunfycio zeb
DSC05 III Spłukiwanie 1.    Z góry ku dołowi 2.    Podłogi w kierunku
DSC05162 Plan mycia /akladu mięsnego (przykład)II Mycie pianą ^Hyi^nwadzefM środka myjącego do azcze
DSC 06 132 Zwyczajna gmina, zwyczajny biskup w III wieku dziane. Nie bierz natomiast do ręki książek
DSC06 (2) $ k
img060 (3) 1 NAZWISKO I IMIĘ    01.06.2009 EGZAMIN POPRAWKOWY PO SEM III USc^ Schema
NMV01 plan B 02 1M R 0 0 u u R 0 R 0 U 0 0 u f5l fil u u u w 0 u 0 u u m iii u 0 u 0 u 0 u m 0 u m u
IMGt37 10. tyw - uilcówk^06^0 <Plan z 1808 r.) -uprawy pJr#5ł6iPoIowTm systemem
Jasiński Motywowanie w przedsiębiorstwie (96) Zarządu Spółki a także zmienić. samodzielnie w ramach

więcej podobnych podstron