fermenty test2

fermenty test2



\A

'

L

J*0 t/XwC-

pr<><£

ia/s*-A~

l

l

Ci

/

K <?

oh

-

_

U1

1

^ ro

tK

A

taAui*

,

UvU

s* ure^C-

t

u;

^tx

V

r-

U

itk

*><9U-

«

i

\

-/

..

C

*x

\f. p

cC-o PC>CLvu

^


w


■y


+■ W *    (U^kuail^ ■    •, ^Uu^uicći ^ r»u.u~

5    Cp -W \eA    1svxw^

$1. U) ««. (oeoH.    Aiyo\ty^'■ ^AnCj©^ -

y^) Uj| ^J^iu, ! ŁI7 >v^l')to‘W &) r^'    (^J)

^

^    5^.    C-P -+0    (O*1 i^wei-f- •    ^ fy\=»v4l^e>LAoJU>^<» t^-e^>Xbi<-M.    |-»u. i j ■ , ■ ,.

£*<, OU ^cu.U.a    o^ulccać    ejjL ( 2^ cinuo 'jji/iuiŁ^a. (efonj^ŁO&y,/(

J i>-> e£s*&-n 'tej


f    p*

s$. 'pfaau^.ot    S OL t C tv


m


l__


w


C)X -II /•


3C

£<»> ^Pn-oG    r oje pf~<?

tl ■    >^--r-T?LI «,    2- 'Ai

5^ •    Cd -K) ^vTOA-


r oOo C&~*enr\

•j‘-r«a.Lv<    pCod-.    pfc/e^OCtZ C^j-/y*^o

i« WJ '<** • ®i


Vv» ■Lr



4 . H~C|

JPCłliAj 'Ki.y-e.oUat^.fjUu^.


ICLMS


y_^


O’ :

u s

U J



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Fermentacja Test z wina D) 10% ^^A
fermenty1 Do spirytusu surowego przechodzi około połowy ogólnej ilości produktów ubocznych wytwarza
fermenty4 TECHNOLOGIA REKTYFIKACJI Wstępne chemiczne oczyszczanie spirytusu surowego Chemiczne oczy
fermenty6 W procesie rektyfikacji w kolumnie rektyfikacyjnej należy ustalić na której półce jest na
Fermenty Harmonogram (1) KTŻ
Fermenty Harmonogram (2) ■^■MMffigiamWAROZNAWCZA ZIEMNIAKU W 1 im HUŁIWUKUW" Prowadzący: dr ili
Zdjęcie0135 nie • W normalnych    warunkach fermentacjł wytrzymują konkurencji z droż
img012 (36) •    Przyjmuje się, że objętość nastawu i objętość wina po fermentac
img076 (27) Mechaniczne niszczenie piany polega na umieszczeniu w góm. i , strzeni separacyjnej ferm

więcej podobnych podstron