IMAG0739

IMAG0739



(świeże lub w proszku) ' 7'f£, -    2,5    : 'MSI*?

Mleko odtłuszczone

(świeże lub w proszku)    7,7    2,5    0,8

Maślanka    7,7    2,4    1,0

Serwatka

(świeża lub w proszku)    7,8    1,4    2,1

Skwarki    5,3    1,7    1,0

Okopowe i produkty pochodne Buraki cukrowe — korzenie 4,1    1,4    1,1

wysłodki    5,8    1,9    1,3

—    melasa    0,3    0,2    0,2

—    liście    4,0    1,2    1,1


Buraki pastewne, korzenie Marchew, korzenie Ziemniaki' kłęby parowane

■PPtjHH pulpa.

Bp : ' ^ białko W Zielonki świeże J i konserwowane

Koniczyna czerwona, mSprzed kwitnieniem = susz

Lucerna, przed kwitnieniem pj| susz Seradela, w kwiecie j Trawy, susz Inne pasze

I Drożdże — pastewne ; -zr piwne Tapioka

wnaniok, cassava), mączka

4,t>


4.4

4.5

5,9

3.1

3.7

4.7 0,7

3.2


4.0

4.0

5,3&

5,0>

7,4


”,2

■n

BI

H


r;r

w

w

m

3P


2^4

3,4

3,1


5.0

4.0

5.2 4,6

6.3

4.3

6,9

7,1


1,6

1,6

1,6

1,6

2,1

1,5

1,4


0,9

0,9

1,0

1,0

1,8

1,0

0,9

1,2


3,4 •    1,3    1,1


4.6

4.6

4.3

4.3

5.4 4,3

4,8

4.7

2.8


6,6    5,0    4,9

1,4    3,5    2,8    9,8    5,5

1,4

3,4

2,8

10,0

5,1

[ 5,3

4,9

4.8

1,4

3,4

2,7

10,0

6,4

■ 7,4

5,0

4.0

Hf

2,3

m

9,0

W

5,0

2,8

2.1 1

C7

’|,7 '

6,0

3,0

4,9

3,4

2,3 1

i;g

4,3

łjs

%&

4,2 ■■

' ■

4,2

'Ip" ■■■

4,6

%2

o,

■6A'' :-$6

4,0

Bp

M 0,S ■

jp» -

4U?

/y5*

<1 ' "

I?5

4,0'

?,4 1 '

W:':[

' ■'■‘fcf.lśf"-"""

w:

5,1

TpF^

4,4

iWm

“ “ 23Pij

' 3,S: ~

i,Pf

PpR

'3* 4 ’:

’ 4,1

3^1

'39gl

$,6#

p|'i

?#' -

9k$

323.-:;

S,2>»1

1,3

2,1

'^paf

6,5^

6,Ęm

;i|§ '**

DS^

yjp-1

7,2

.4,2. ^

WM

1 4JŹ ]

EM

"U"

;?5,2 ■;

mm i

-ff53

4,2" r

5,4

4,i.

■2^|

. tjf-.

4,3

2,0

MmMM

4,2.<

5,4

4,%

3,11

1,6 .

i'4,3 .

mm

4ple

5,4

,47'-,

. 3-2 ;"'

■1,4 %

%7,0/j

2,3 >•

Si

4,3-2

5,4

45,7*-'

4,2

mm

2,0"^

7^S

4,3 .

5,6

^,C1-

3*5 4

1.1    ?;*

1.2

4,1 5,Q ;

1,9 1 2^4 -

6,6

6,9

■ 4,5. 4,6

4£fi. 5VI .

3,8.

3,8'

ii $ 3,3 ;i

0,8 v

;4,5 1

1,3 C

i‘7ij

2,8 -

3,6

f-lll


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
IMAG0727 Mleko pełne świeże    120 w proszku    930 Mleko
homeopatia2 Surowce pochodzenia roślinnego ® Świeże lub wysuszone (rzadziej) całe rośsiny łub ich c
skanuj0129 mdy■    Zupa krem Z groszku Składniki: ® 50 dag zielonego groszku świ
•    Płyn jest to substancja ciekła, gazowa lub proszku, która ma zdolność płynąć tj.
Scanned image 6 Składniki: •    400 g mięsa wołowego •    110 g selera
IMG 31 lub 860 V,e fl (i-ioR gdyż Itd, — 860 a de ==    kg/(kW ■ h) gdzie: D kg/h — r
11395 Obraz$2 (2) przez procesy glebo IJTjmttjL O - poziom organiczny zamiera porad 20 % świeże] lub
DSCF2534 I lS®
12388 str 58 (2) Marynowane kalamary 450 g świeżej lub rozmrożonej kalamarnicy V3 szklanki oliw
•    Płyn jest to substancja ciekła, gazowa lub proszku, która ma zdolność płynąć tj.
1BHK9 • i He ii K
•    Płyn jest to substancja ciekła, gazowa lub proszku, która ma zdolność płynąć tj.
gleby439 i zbite poziomy orsztynowe występujące w poziomie B. Tworzą one naturalne siedliska boru św

więcej podobnych podstron