img091 3

img091 3



26. Jakie organizmy euie produkują hiosurfaktantów

27. Degradacja skrebi-znać etapy + enzymy

ipwsfąje (akryloamiid)


•vć

28.    AkrylonitryS - c® z piej

29.    definicja produktów sztucznych( zapachów, smaku) identycznych z naturalnymi

30 Co to są bioindykatory

31. Co produkuje penicyiine(jaki organizm)

32. ezeg© sie nie stosuje jako hioinsektycydy

33. RegioseIekftywn®se

34.    Jaki enzym rozkłada skrobie do dekstryn

oIr ox\j^udUxsJL



35. c© gest elementem biologicznym biosensora glukozy v

^ Ajulec<u\\c-

36. suhstrat do produkcji octu winnego (tam powinno być chyba : °ze skrobiowe i fermentujące cukry s)

37. produkcja sera

38. co to sa probiotyki _ *)(UJb

<Ś&Lm2>Ux ^ C&Ch^

I9.baci!lus turingensis (do czego służą 40. co to sa L-antybiotyki (mi sie wydaje ze chodzi fiu ©

iaraantybiotyki a m© Lanfybiotyki)



b ‘


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Opieka paliatywna test (40) 26.    Jakie leki na ból mięśnowo powięźniowy -NLPZ + mi
img581 26 Jakie wyrazy ukryły się w podanych słowach? Narysuj. Wzór: kołowrotki tatarak traktor
ORGANIZACJA HODOWLI I PRODUKCJI DROBIARSKIEJ Prof. dr hab. Ewa Łukaszewicz Praca hodowlana i namnaża
Organizacja hodowli i produkcji drobiarskiej 7 • optymalizacji jakości jaj poprzez: -
Organizacja hodowli i produkcji drobiarskiej 9 Wartość hodowlaną określonej cechy - wg wzoru: G = b
IMGx57 286 The Origin of Civilisation 26.    8.Cohen, 1987, pp 140-Ul. 27.
skanuj0035 2 FIGURY GEOMETRYCZK Ł 26.    Jakie są miary kątów trójkąta równoramienneg
SkanR Glukoza (cukier gronowy, dekstroza) występuje w organizmach roślinnych (produkt fotosyntezy) w
Prowadzi produkcję rolniczą Organizuje i nadzoruje produkcję rolniczą TECHNIK ROLNIK
Współczesna gospodarka pasieczna Organizacja pasieki, produkty pszczele Sławomir
Biotechnologia tradycyjna - wykorzystuje naturalnie występujące w przyrodzie organizmy lut) produkow
Podstawy technologii chemicznej : organizacja procesów produkcyjnych / Krzysztof Schmidt-Szałowski,
MECHANIK NR 12/2015 Rys. 26. Odchyłki żuchwy -dopasowanie lokalne Rys. 27. Odchyłki żuchwy -dopasowa
250 41 Peiny obraz intensywnej pracy organizmu i intensywnej produkcji substancji produktów pożywien
IMG 26 (5) li% organizować i wspicrnć współpracy międzyparlamentarną w Unii klej. Protokół nr 2 w sp

więcej podobnych podstron