podzial poltuszy wolowej

podzial poltuszy wolowej



(WOŁOWINA)


rozbratcl



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
DSC06744 Bydło- podział półtuszy wołowej Części zasadnicze 1. Lapartra 8. Goleń 2. Szyja 9.
Półtusza wolowina KARK ZJK ŁOPATKA GOLEŃ PRZEDNIA MOSTEKPodział półtuszy wołowej ANTRYKOT Z/K ZRAZOW
46183 img333 202 Podział półtuszy w Zakładach Mięsnych Dokonuje się go wg Inslrukcji Przemysłu Mięsn
DSC06742 Trzoda chlewna - podział półtuszy wieprzowej 1.    Głowa - wędliny podrobowe
podzial poltuszy?raniej Narwy elementów gastronomie! ny eh’ Karkówka 1 Górka 2 Antrykot 3 
chów i hodowla trzody chlewnej XII 10 (9) / y.-f Rys. 33. Schemat technologicznego podziału pół
10072 (2) PIZZE, GRZANKI, ZAPIEKANKIZapiekanka z ziemniaków i wołowiny II kg ziemniaków, 30 dag mięs
C7 (11) Elementy wołowe uzyskane z półtusz poddanych ES są wychładzane w pomieszczeniu o temperaturz
skanuj0009 (174) E. Michlowicz: Badania operacyjne i eksploatacyjne - Podstawy3. Podział liniowych z

więcej podobnych podstron