Photo00252

Photo00252



I

I


I


I


157. Jabłka


100 g

150 g

250 g

200 g

158. Śliwki


100 g



159. Truskawki

50 g


100 g


150 g


Młnitt* tv>U’u »’



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Photo00252 I I I I 157. Jabłka 100 g 150 g 250 g 200 g 158. Śliwki 100 g 159. Truskawki 50 g 100 g 1
Photo00252 I I I I 157. Jabłka 100 g 150 g 250 g 200 g 158. Śliwki 100 g 159. Truskawki 50 g 100 g 1
300 300 rozpuszczalność (w g na lOOg wody) 250 200 150 100 f! >
250 200 5    150 £ 100 50 0 12
IMAG0138 2 Zębopochodne zapaleniśfzatok - ząb przyczynowy 400 SSO 300 250 200 150 100 50 drugi
Test tolerancji glukozy 250 — 200 — krzywa cukrzycowa 150 — 100 — krzywa prawidłowa 50
350Notowani;w U Nextera Energy 300 250 200 150 100 50 O 78 proc. wzrosły notowania spółki
Masowy udział tworzyw [kg] 500 450 400 350 300 250 200 150 100 50 01975 1980 1985
robotnicy PRZED 500 Ilość pracowników 450 400 350 300 250-200-150-1 GOŚĆCAi i i i i i mar 2014 maj 2
Dzieci22 Jogurt jabłkowo-morelowy (od 10 m;es.)SKŁADNIKI: % (50 g) jabłka 100 g moreli 150 g jogurtu
czas A B c 550 500 450< 400 J50 300 250 200 150 WO* AM1 * ZAMÓW. 1 .
sp owoce (jabłko) 250 115 g brzoskwiń, 215 g arbuza, 215 g truskawek, 170 g pomarańczy, 115 g banana
charakterystyki 1400 ---- 350 ----- 300 ---—---^    - 250 ----- 200
t 250noo 600 ; i « około 25 O m - -! 250     r 200^125 . •

więcej podobnych podstron