Zdj─Щcie0124

Zdj─Щcie0124



Skala sezonowości konsumpcji wg kryterium wielkości V

1. małe wahania sezonowe V < 5%

zbożowe, mleko i przetwory, mięso i przetwory, tłuszcze i oleje roślinne

2* średnie wahania 5% < V < 15%

jaja, tłuszcze zwierzęce tkankowe, cukier

3. duże wahania S 15%

masło, warzywa i owoce świeże i przetworzone, ryby, strączkowe


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
SDC10843 J O Ważne, lecz trudne do skwantyfikowania kryteria: wielkość i złożoność systemów: Systemy
zdjęcie0384 (2) Podział składnic drewna (3)wg kryterium przepustowości: składnice małe składnice śre
zdjęcie0388 (2) Podział składnic drewna (5)wg kryterium czasu trwania: w czatowe - tworzone sezonowo
P3190401 Ryo. 74. BIAŁYSTOK. Retonistimk-cjai pilawu miilasifca w faońou XViiri i
ETŚT  Optymalizacja użytkowania w systemach transportowych Dobór ŚT do zadań wg kryterium wydajnoś
15430 P3190396 Ryc. 68. WARSZAWA. Schemat usytuowania Osi Saskiej. Skala 1 :50 000. Wg Z. B i e n i
18 (61) Wg kryterium przestrzennego można wyodrębnić rynki: •    lokalny, •
iemniak Przeznaczany np. na susze, mączki ziemniaczane, syrop skrobiowy oceniany wg ■ kryteriów
■    klasyfikacja kotłów wg kryterium obszar parametrów czynnika roboczego: -
Patogenezkomórki tuczne Spoczynkowe Aktywowane Wg I.RoiU, J.Brostoff, D.Male (2000) a astmy Wzrost
2. Doświadczenie w prowadzeniu szkoleń 50%. Sposób oceny ofert wg w/w kryteriów W kryterium nr 1. of
Konsumpcja wg Keynesa Keynes głosił trzy postulały na temat konsumpcji: a)    Krańcow

więcej podobnych podstron