P kulinarne0 081

P kulinarne0 081



DESERY

Koktajl jagodowo-bananowy

"@| 3 porcje (0) 20 min (Q) 255 kcal / porcja


Składniki:

•    30 g jogurtu naturalnego

•    3 łyżki oleju lnianego budwigowego

•    150 g bananów

•    500 g pomarańczy

•    2 łyżeczki miodu

•    wanilia

•    50 g jagód lub borówek amerykańskich Wykonanie:

•    jogurt zmiksować z olejem oraz bananami do otrzymania jednolitej masy

•    z pomarańczy zrobić sok

•    połączyć składniki, dodać miód, wanilię i wymieszać

•    tak przygotowany deser przełożyć do pucharków i udekorować jagodami lub borówkami

V.

DESERY

81


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
P kulinarne8 079 DESERYr-Cytrusowy deser "@
P kulinarne4 075 DESERY /- NCzekoladowy koktajl Y@
P kulinarne4 025 PRZYSTAWKIr-Sałatka ziemniaczana
P kulinarne0 011 PRZYSTAWKIPasta z marchwi i pietruszki @
P kulinarne4 025 PRZYSTAWKIr-Sałatka ziemniaczana
79008 P kulinarne4 025 PRZYSTAWKIr-Sałatka ziemniaczana
P kulinarne0 011 PRZYSTAWKIPasta z marchwi i pietruszki @
P kulinarne4 055 DANIA GŁÓWNE r ALeczo f@
P kulinarne6 077 DESERY rKolorowy deser °@

więcej podobnych podstron