P kulinarne2 083

P kulinarne2 083



DESERY

( ^

Koktajl żurawinowy z owocami

f@| 2 porcje 0) 30 min    253 kcal / porcja


Składniki:

•    100 g jagód lub borówek amerykańskich

•    100 g truskawek

•    30 g jogurtu naturalnego

•    3 łyżki oleju lnianego budwigowego

•    2 łyżeczki miodu

•    1 50 ml soku z żurawin

•    wanilia lub cukier waniliowy

Wykonanie:

•    odłożyć parę jagód i truskawek do ozdoby

•    jogurt zmiksować z olejem do otrzymania jednolitej masy, dodać miód, sok żurawinowy, wanilię, owoce i ponownie zmiksować

•    deser przełożyć do pucharków i dodać odłożone owoce

DESERY

83


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
10343 P kulinarne4 085 DESERY Koktajl malinowo-brzoskwiniowy f@
P kulinarne6 047 ZUPY upa - krem z selera f@
P kulinarne2 073 DESERY Wariacja owocowo-jogurtowa f@
P kulinarne4 075 DESERY /- NCzekoladowy koktajl Y@
P kulinarne8 079 DESERYr-Cytrusowy deser "@
P kulinarne0 021 PRZYSTAWKI Pomidory z orzechami i marchwią f@) 4 porcje (3 50 min <Q) 241 kcal
P kulinarne4 025 PRZYSTAWKIr-Sałatka ziemniaczana
P kulinarne8 009 PRZYSTAWKI(-Groszek zielony z migdałami @
P kulinarne0 021 PRZYSTAWKI Pomidory z orzechami i marchwią f@) 4 porcje (3 50 min <Q) 241 kcal

więcej podobnych podstron