50781 SP331

50781 SP331



3. Uzyskane wyniki z doświadczeni* 1-3 zestawić w tabeli i na wykresach. Sporządzić wykresy:

1.    czasu osiągnięcia temp, wżeni* w zależności od objętości wody

2.    *pr*wność w zależności od objętości wody t W

H 1*1

obj. wody (ml)

y—lłnlrnlł łłB JłBY&ttowania:

1.    Wpływ mikrofal na drobnoustroje

2.    Zastosowanie mikrofal w technologii żywności: temperyzacja, suszenie, gotowanie, wypiek pieczywa

Ł Różnice w ogrzewaniu tradycyjnym i mikrofalowym Literatura:

1.    S. Zalewski: Podstawy technologii gastronomicznej

2.    Ł Pijanowski, M. Ofuźewski: Ogólna technologia żywności

3.    Ł Hajduk: Ogólna technologia żywności

iłOwBogłi


UgOL-u I«hnologM 2,»iwici / S--wU-------------*- |‘ryi)iOT 1


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
img023 (53) Ćwiczenie nr 4_Str.5_ Wyniki ćwiczenia zestawić w tabeli. Drugą taką tabelę sporządzić d
dew0013 26 Wyniki obliczeń zestawić w tabeli 3.3. Tabela 3.3 Wartości średnich sił
2.1. Z etapu 1. pomiarów dynamicznych przedstawionych w tabeli 0. i na wykresie 0. wynikają niskie w
Scanned picture 5 PROCEDURA ZESTAWIENIA WYNIKÓW NA WYKRESACH 1.    Uruchomić program
• Prezentacja w czasie rzeczywistym sprawia, że wyniki pomiarów są wyświetlane na wykresie w trakcie
DSC28 a) Koaaj jeaen przyKtaa praKtycinegu iddtuau wania wyników tego doświadczenia. magnezu 9.(2 p
pomiarów nie większej niż 0,2 %. Uzyskane równowagowe wartości konwersji przedstawiono na wykresie w
Obraz0 2012 2&zs»aC7^J(>TY WSiPnetWSipnet.pl ć/cfe OilpfojieJu /Zestaw pEZadanie 1. Na wykre
img165 2 Zestawić uzyskane wyniki badań w tabeli zbiorczej, z uwzględnieniem opisu stwierdzonych
IMG 02010103 W tabeli przedstawiono wyniki doświadczenia, podczas którego badano organy roślinne na
IMG 02010103 W tabeli przedstawiono wyniki doświadczenia, podczas którego badano organy roślinne na
SNC00684 Na podstawie błędów średnich zestawionych w tabeli 6.2 wykreślone /(,st charakterystyki błę

więcej podobnych podstron