DSC02911

DSC02911



„ jtywawia awufaijupt feiwess^HŁ^sl?#w VfaKrokkrtt»*k „ Bimnzswkrta w jpratiM)# żywo*ió*»P II rok, s*m, lik rok akaacwi-

? Roili i znaczenie składników* pokarmowych .    '■ $****•'

2.    Specyfika trawienia u poszczenia>cb pu«$k:o^ :wier«g    wtpami

wpływające na strawatMc składników pokarmowych jWt>z    HĘ&mI

3.    Klasyfikacja, technologia produkcji i octwijakości ;>4££

• c/> nniki tcc hnologiczne wpływ aj;$cc ?m. %artośe pokawpw*111! $*** " cy v    ^    .

•    procesy mikrobłoiogKsaic i biochemiczne zac bodziec * <&**£    mfeyj&M*

paszowych.

*    technologie produkcji siana i kiszonek.

•    nowoczesne kryteria oceny jakości kiszonek

i    iiaraktcrystyka i kkisyfikaeta. pasar tr^twyck    ~-£-v*:

5 Produkty uboczne przemysłu rohb>spoz>wczego : jMt.vuti.c- ^ u v    * >vv,;-

r / abiegi technologiczne podw yzszai^ee wartość \ z ytimki ant yzywieniowe i myk ot oksymy w paszach.

S Technologia ptodukeji przemysłów yeh mieszanek ps&£ -csl' 9. Specyika /> w icma i w y magmiu pokarmów e bydkk

•    krowy wy sokowy daj ne ^zasusjc!ue. otoets przelew.''** >- d^ '' -uteKaak

•    sy&c&ty żywienia bydła VMR » PMR,

« technologie żyw »ema bydła oposowego.

•    zaburzenia metaboliczne na tle niewłaściwego

li) \Vymag»nittpofcaraiowezwwz.guK^vga»ir>cz«ych.    *ssvit.

1 \. Wpływ żywienia na >Aose produktów zw*efzyc>cfe


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
13 (87) i] Aipń c fZ-i A 1 A A A 1 A OA O A O o A O o A 07 0 O I Oc hl #sl A A A A A O A O A O 4 ĄU
13 (87) i] Aipń c fZ-i A 1 A A A 1 A OA O A O o A O o A 07 0 O I Oc hl #sl A A A A A O A O A O 4 ĄU
13 (87) i] Aipń c fZ-i A 1 A A A 1 A OA O A O o A O o A 07 0 O I Oc hl #sl A A A A A O A O A O 4 ĄU
■dbJć; Duka. J mu.hl K    pa p«-ii cM,„    <*=dlo(W cod
Image235 M„ = ~Fiyzi^ gx M„. = gy Mg = 2-1YSPir.Zi ~P^i). 2-1 El-Ą*i ~pi,yil M2 +M2 +M‘
12 I S t r o n a71 PROJEKT INNOWACYJNY Tabela 4 - „ Matryca testu wiadomości dla klasy II i III gimn
podoelowensteinajensenaprtki3 ftdicze Loeweiisfeno,- O diet p^KuicJ
skanuj0169 (12) Złoża filtracyjne Tabela 8.6. Wymiar czynny (</,„), współczynnik równomierności (
skanuj0007(1) 4 4. Obliczenia i dobór długości śruby oczkowej „ I ” dla danego skoku naciągu linoweg
sprawko 8 2 ......, „ . __ V    pnatjłąAiafdtejte tił£t/io*c (puóo^^ j/u}fa*0<,ą«
Egzamin z?dań str 1 XcuUAe A rjiJAi V ■ W tf; X    <•?>* /<ii tfi ó!; (3,

więcej podobnych podstron