DSC05410
PrryMjdy aktywność i*edn«i ttodiow ipotywczydi
Titfto |
0.99 |
Suutroitolui |
0.77 |
$*«ydrtt> |
0.985 |
Figi wizono |
0.72 |
dMezaryta |
0,995 |
K/em cttoUdowy |
0.60 |
Św«e warzyw.! |
0.S6 |
CntoUd&MOAMftt |
0.69 |
$**2eO*OC* |
0,96 |
Maka |
0.651 |
Świeże mięso |
0.96 |
Tom |
0.61 |
Ser |
0,975 |
MM |
0.56 |
Jm |
0.97 |
mfcfco*FroutaJ |
0.2 |
Storn |
0.942 |
Susem moc* |
0.2 |
OMo |
0,939 |
Cukier |
0.19 |
Galaretta |
0.84 |
PWMZtMttOM |
0.15 |
UtatokCftMnaowane |
0.83 |
Krakersy |
0.1 |
|
0,8 |
|
|
Sittpmflowy |
0,783 |
|
|
Wyszukiwarka
Podobne podstrony:
DSC05480 (2) rąą Sanaką SloaowmS*i— — —W- -i m— or*Moduł Dane do sprawozdań MZ/GUS ■I 09-personel aktywny, rodzaj pielęgniarka, wizyty w kom. 0030,0032Moduł Dane do sprawozdań MZ/GUS ■I 09-personel aktywny, rodzaj pielęgniarka, wizyty w kom. 0030,00320024 jpeg iiii. i h hIopiuii aktywności uc/inii i nauczyciela. Dlatego toż bardziej wufi !i» h niwyZdjęcie1164 ii TN« i«« / /;. /iwmr f/n r.KA M war as on warunki do rozwoju szeroko pojmowanej aktywnDSC05441 (5) impw%fci w Potscm - Raport 2009 Tabela 5.1 Procentowa stnktun zapasów przedsiębiorstw pModuł Dane do sprawozdań MZ/GUS ■I 09-personel aktywny, rodzaj pielęgniarka, wizyty w kom. 0030,0032DSCF8392 rfypo Aktywny czynnik hypoalerg.czny linii Hypo-Sensible _ podstawowy skladn* «i**#**2 [1280x768] (6) gdzie: «iDSC05499 Unia*?Komfyturju i»» uia»n /tnndniera • IJMilUA (VI innc k»*n I Hun I.HurSKÓRA WRAŻLIWA • Odczucia »ub (aktywna; Plac/anla Kłucia Napl«). i« Swądzania •więcej podobnych podstron