DSC05410

DSC05410



PrryMjdy aktywność i*edn«i ttodiow ipotywczydi

Titfto

0.99

Suutroitolui

0.77

$*«ydrtt>

0.985

Figi wizono

0.72

dMezaryta

0,995

K/em cttoUdowy

0.60

Św«e warzyw.!

0.S6

CntoUd&MOAMftt

0.69

$**2eO*OC*

0,96

Maka

0.651

Świeże mięso

0.96

Tom

0.61

Ser

0,975

MM

0.56

Jm

0.97

mfcfco*FroutaJ

0.2

Storn

0.942

Susem moc*

0.2

OMo

0,939

Cukier

0.19

Galaretta

0.84

PWMZtMttOM

0.15

UtatokCftMnaowane

0.83

Krakersy

0.1

0,8

Sittpmflowy

0,783


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
DSC05480 (2) rąą Sanaką SloaowmS*i— — —W- -i m— or*
Moduł Dane do sprawozdań MZ/GUS ■I 09-personel aktywny, rodzaj pielęgniarka, wizyty w kom. 0030,0032
Moduł Dane do sprawozdań MZ/GUS ■I 09-personel aktywny, rodzaj pielęgniarka, wizyty w kom. 0030,0032
0024 jpeg iiii. i h hIopiuii aktywności uc/inii i nauczyciela. Dlatego toż bardziej wufi !i» h niwy
Zdjęcie1164 ii TN« i«« / /;. /iwmr f/n r.KA M war as on warunki do rozwoju szeroko pojmowanej aktywn
DSC05441 (5) impw%fci w Potscm - Raport 2009 Tabela 5.1 Procentowa stnktun zapasów przedsiębiorstw p
Moduł Dane do sprawozdań MZ/GUS ■I 09-personel aktywny, rodzaj pielęgniarka, wizyty w kom. 0030,0032
DSCF8392 rfypo Aktywny czynnik hypoalerg.czny linii Hypo-Sensible _ podstawowy skladn* «i**#**
2 [1280x768] (6) gdzie: «i
DSC05499 Unia*?Komfyturju i»» uia»n /tnndniera •    IJMilUA (VI innc k»*n I Hun I.Hur
SKÓRA WRAŻLIWA • Odczucia »ub (aktywna; Plac/anla Kłucia Napl«). i« Swądzania •

więcej podobnych podstron