DSC07108
praedmiołu „Mikrobiologia iywnoścp Żywności. stadia ęaoczne
@ tootwol <Mob o <jcv^
»Ł /y\.ol .
Os)
A bi /uneaofc Ił
A c) p^cHnO^le
*oCCUv*>^cVv rc^óor
kS' Q W^JUSCL fcWWCotAA. dApb.,^^:--—
^ J Attx^p<X>WŁ - ^ornujcete
/.poc^nocotoo, w cpW^ons^o wiupku,
oAjiyj^eax£yvvXi. jL /^Vo^Or^c^/’YXjCt-J
!U^)ffO-ds/vy:u^O- li
2,^.0cy^Mce^es ~ cłuxrtafc
0^1 /AX.ePQd^^?^A /beptc^ bocunnOJ -J* ^^tooLyuJ lO- lOtcły^,
two/^ . Trrt,edU>^OuuA
•~JjQ/WvC £l^j j€i?t Hu.COr
l -Rliw5ijCpjU,3 . ^O WOcIjLw^. O^oŁ pouj&sle Alf X\^CrAooęx
u. a. la jL 0
ss
©)6>yyv0rf)60- prt<>V&ConrCO^CXnr\X>. i ^U-fcO^yCobi^CLO^CL YÓ^fc/TfuTosJ b» tou£*«oruAe,
JA^Op««vS>nrL<e pZW*śtiti>ł<afc^U1i>%li^ ^^^ylęjyjęt^al
M- ^ŁCjj^cCs/ftlo^O. P 4«Aj^tępu-ie lO-ci^o^ > HQtv.yi'ucs
^U. «u*Wo*,Ó. \V>1 k>r<J(^ )(^Uo. Jr 6u,doioCe.
Wyszukiwarka
Podobne podstrony:
Zdjęcia 0037 (3) poo. iai -aur.TAM ii n<-. f r^u^-cYCH w żywności f .Kt AMll/l OtóYWCZE Pfc ołi«UWAGI O REALIZACJI MATERIAŁU NAUCZANIA Przedmiot „Mikrobiologia żywności” w technikum zawodowymDSC07136 (2) : MIKROFLORA ŻYWNOŚCI I METODY JEJ WYKRYWANIAWPROWADZENIE Surowce i produkty żywnoDSC07138 (2) w mikroorganizmów, lecz także od warunków środowiska i rodzaju żywności. Wpływ naDSC07139 (2) szczepów izolo jako komensale zwierząt. Najważniejsi acidophilus, L. vanych z ży971680`6079949425642!7258827 n sTo -V- Egzamin z przedmiotu „Mikrobiologia żywności" II rok, TOskanuj0009 (65) ?Z styczeń 20OS A ............Grupa............. WYBRANI? TECHNOLOGIE PRZETWARZANIAskanuj0010 (221) ‘Rozdział XMETODY POMIARU TEKSTURY ŻYWNOŚCI Wprowadzenie Czytelnik poprzedniego rozFoto853 23% - stadka zasadnicza 5% - produkty żywnościowe • książki - czasopisma 4% - stawwięcej podobnych podstron