DSC07108

DSC07108




praedmiołu „Mikrobiologia iywnoścp Żywności. stadia ęaoczne

B


@ tootwol <Mob o <jcv^

»Ł /y\.ol .

Os)

A    bi /uneaofc Ił

A    c) p^cHnO^le

*oCCUv*>^cVv    rc^óor

kS' Q W^JUSCL fcWWCotAA.    dApb.,^^:--—

^    J    Attx^p<X>WŁ - ^ornujcete

/.poc^nocotoo,    w cpW^ons^o wiupku,

oAjiyj^eax£yvvXi.    jL /^Vo^Or^c^/YXjCt-J

!U^)ffO-ds/vy:u^O-    li


2,^.0cy^Mce^es ~    cłuxrtafc

0^1 /AX.ePQd^^?^A /beptc^ bocunnOJ -J*    ^^tooLyuJ lO- lOtcły^,

two/^    . Trrt,edU>^OuuA

•~JjQ/WvC £l^j    j€i?t Hu.COr

l -Rliw5ijCpjU,3 . ^O WOcIjLw^. O^oŁ pouj&sle Alf X\^CrAooęx

u. a. la jL 0


ss

©)6>yyv0rf)60- prt<>V&ConrCO^CXnr\X>. i ^U-fcO^yCobi^CLO^CL YÓ^fc/TfuTosJ b» tou£*«oruAe,

JA^Op««vS>nrL<e pZW*śtiti>ł<afc^U1i>%li^    ^^^yjyjęt^al

M- ^ŁCjj^cCs/ftlo^O. P    4«Aj^tępu-ie lO-ci^o^ > HQtv.yi'ucs

^U. «u*Wo*,Ó.    \V>1    k>r<J(^ )(^Uo. Jr 6u,doioCe.


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Zdjęcia 0037 (3) poo. iai -aur.TAM ii n<-. f r^u^-cYCH w żywności f .Kt AMll/l OtóYWCZE Pfc ołi«
UWAGI O REALIZACJI MATERIAŁU NAUCZANIA Przedmiot „Mikrobiologia żywności” w technikum zawodowym
DSC07136 (2) : MIKROFLORA ŻYWNOŚCI I METODY JEJ WYKRYWANIAWPROWADZENIE Surowce i produkty żywno
DSC07138 (2) w mikroorganizmów, lecz także od warunków środowiska i rodzaju żywności. Wpływ na
DSC07139 (2) szczepów izolo jako komensale zwierząt. Najważniejsi acidophilus, L. vanych z ży
971680`6079949425642!7258827 n sTo -V- Egzamin z przedmiotu „Mikrobiologia żywności" II rok, TO
skanuj0009 (65) ?Z styczeń 20OS A ............Grupa............. WYBRANI? TECHNOLOGIE PRZETWARZANIA
skanuj0010 (221) ‘Rozdział XMETODY POMIARU TEKSTURY ŻYWNOŚCI Wprowadzenie Czytelnik poprzedniego roz
Foto853 23% - stadka zasadnicza 5% - produkty żywnościowe • książki - czasopisma 4% - staw

więcej podobnych podstron