img220

img220



Tylko

0f80zł]


DOBRE RADY GOTUJ • RÓB ZDJĘCIE • WYGRAJ PIENIĄDZE

Nr indeksu 235261 ISSN 1898-3367

' w*

iodzina

Jedyne czasopismo kulinarne w całości z przepisami czytelników!

Autor każdego opublikowanego przepisu otrzyma

TEMAT MIESIĄCA

MÓJ NIEDZIELNY OBIAD

TWÓJ POMYSŁ

Zrazy wołowe w sosie Marii Kucy

Babeczki ziemniaczane Aliny Jakubowskiej

str. 54

Serduszka biszkoptowe Joanny Korzeniewskiej



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
PRZYŚLIJ PRZEPIS 2009 Tylko 1 0,80ztU DOBRE RAIJV GOTUJ • RÓB ZDJĘCIE • WYGRAJ PIENIĄDZETe potrawy
Zdjęcie1840 Imię Nazwisko nr indeksu sala Zadanie 4 - 2Spkt Dla podanej ramywyznaczyć: wykres moment
Zdjęcie1862 Imię Nazwisko nr indeksu sala Zadanie 3 - 2Spkt w    *J punktowane wyniki
Zdjęcie0209 f 1 Imię i nazwisko Nr indeksu Grupa VData Ocena ,A / rtUCJfl Lft ;U39M* EL \& OG
kasza gryczana 04/2010 DOBRE RADY 61KASZA KOI I GOI pyćoę^R Ojr^dqr borze magnezu świadczy też grube
hy 1IMG Zadanie 27. * Opisz poniższą ilustrację i odpowiedz na dwa pytania egzaminującego. .Dobre
zdj1 (6) Dobre rady Puste linie i odstępy for k:=1to8do for k:= 1 to 8 do Stosowanie sta tych const
zdj2 (6) Dobre rady Wybór nazw i skróty - reguły skracania nazw: lub zestaw •    skr
zdj3 (6) Dobre rady Nawiasy i porządkowanie list według alfabetu 1 A**B*C I A*B/C*D/E*F I x.
zdj4 (5) Dobre rady Rozmieszczanie instrukcji, akapity a:=14: for i:=1 to 10 do begin x[i]:=0; h:=i
42607 zdj1 (6) Dobre rady Puste linie i odstępy for k:=1to8do for k:= 1 to 8 do Stosowanie sta tych

więcej podobnych podstron