20140621 4330

20140621 4330



RDLP................................... OCENA PUNKTOWA

N-ctwo................................. PRZY ATESTACJI ROBOTNICZEGO

L-ctwo, Składn, Brygada............ STANOWISKA PRACY

Nazwa stanowiska.....................

Lp

Syra

X)1

wyszczególnienie

Nazwisko robotnika Nr ewidencyjny robotnika

Średnia ocena dla stan pracy

uwagi

l

2

3

4

5

6

7

8

9

10

U

0

POZIOM ORGANIZACYJNY

l

0i

Wyposażenie ilościowe i rodzajowe oraz obsada i forma organizacji

2

O2

Prawidłowość usytuowania stan. przestrzennego rozmieszczenia przebiegu pracy i utrzymania porządku

r £ II

Oj

Sposób przygotowania powierzchni roboczych/wyznaczenie szlaków zryw, tras wywozu, granic pow roboczych

4

O*

Sposób odbioru wyrobów gotowych i odpadów oraz ocena dokumentacji materiałowej i pracy i płac

5

Oj

Organizacja obsługi i zasilania eksploatacyjnego /OT, konserwacje, naprawy, części zamienne/ dojazdy

6

Os

Stopień wykorzystania czasu pracy w m-cu, % strat czasu pracy i zmianowość

7

O7

Poziom wykonania norm pracy i’ znonnowania robót

S

0,

Rodzaj kontroli /dot przebiegu pracy, stos zabezp.bhp, jakość wyk i odbioru wyrobów

0- Oi-Hk*......-nys

T

POZIOM TECHNICZNO-TECHNOLOGICZNY

9

T,

Stopień nowoczesności wyposażenia maszyn i urządzeń oraz narzędzi pomocniczych, stopień mechanizacji

10

T2

Aktualna zdolność produkcji tj stopień techn. stop. zażycia i osiagana wydajność

m

T,

Stopień nowoczesności procesu technologicznego

12

T*

Wykorzystywanie możliwości technologicznych maszyn i urządzeń

13

T,

Dokumentacja technologiczna i jej jakość

14

Zgodność procesu pracy z obowiązującą, dokumentacją

15

t7

Wpływ stosowanych maszyn i urządzeń na wymogi jakość.wykorzysjnateriatów i

pozost.drzewost

T-T.+T1+.....+T»/7

16

B

BEZPIECZEŃSTWO PRACY I ERGONOMIA

. M

Bi

Warunki środowiska pracy tzn przy stos maszyn i urządzeń pod względem ergonomicznym itd

18

b2

Uciążliwość fizyczna- pozycja i wysiłek fizyczny

19

B3

I Uciążliwość psychiczna

20

b4

Stosowanie regulaminowych przerw w

21

B5

Wypos. stanu w dokument, tec hm cz. Ruchową, instrukcje bhp, sprzęt zabezp. urzadz. socjalnych

22

B$

Wyposażenie pracowników w środki ochroane i zabezpieczające

23

Br

Stosowanie przez pracowników środków ochronnych i zabezpieczających

B-Bt+Bj +.... .+B7/7

E

WARUNKI EKONOMICZNE

24

Ei

Poziom zarobków oraz ich struktura

25

e2

Stosowany system wynagrodzenia tj formy płac i zasad premii

26

E,

Wykorz. umiejętności pracowników

TmOUM

Ocena ogólni

i33 O+T+B+E / 4


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
98370718822674948897?01008913133781010 n RDLP......................... N-ctwo.......................
slajd21 (62) Punkty przebicia wielościanu prostą -Wyznaczenie punktów przebicia przy pomocy
skanuj0054 3 Podane liczby oznaczają łączną liczbę punktów badanych. Tablica 2 — Liczba punktów bada
Obraz1 (66) Wskazania: * ocena sytuacji położniczej przy przyjęciu ciężarnej/rodzącej do. szpitala
L.p. NAZWA TESTU NORMY - OCENA PUNKTOWA 1. Bieg na 30m. ( start
2011 12 20 38 08 9. Wykonać wykresy wektorowe prądów dla przypadku rezonansu oraz dla jćdfiegsfi z
Obraz1 (66) Wskazania: * ocena sytuacji położniczej przy przyjęciu ciężarnej/rodzącej do. szpitala
Scan080220080229 127 Tabela 2Krup • schc^nt leczenia wq K De Boecka Wstępne badanie -   
ZMIENNOŚĆ ZA WARTOŚCI WYBRANYCH ZANIECZYSZCZEŃ CUKRU BIAŁEGO W CZASIE.. 163 Tabela 1 Ocena punktowa
18 POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 2/2011 Rys. 3. Sumaryczna ocena punktowa pieczywa.
PC290036 Załączniki(Ocena punktowa atrakcyjności sektora OpMv Oą« «inll«7 m*ń** M!:. Fonem, dokonaj
DSC00547 (8) Jakościowa ocena -punktowa- dzienncgojadio.spi.su Lp Oceniane cechy Liczba przyznanyc
Ocena punktowa uciążliwości Po obliczeniu wielkości wydatku energetycznego kolejne składniki wysiłku
6 1 Ocena Punktowa Jakości Pieczywa Wykonanie oznaczenia: Dokonać oceny punktowej jakości pieczywa n

więcej podobnych podstron