31631 NEUFERT99 gastronomia

31631 NEUFERT99 gastronomia



10.70

13,87


WAGONY RESTAURACYJNE


G


naDnODnaDnaDnconaDnaK


(7) Wagon barowy podmiejskiej kolei nadreńskiej. 1:200

(gmapnmnaD


©


Powierzchnia przedziałów gastronomicznych w kolejach podmiejskich oraz autobusach dalekobieżnych jest dużo mniejsza -» O ■ © n'ż w wagonach restauracyjnych. Wymiary współczesnego wagonu restauracyjnego są wynikiem wieloletnich studiów i doświadczeń. Kuchnia wagonu jest wzorcowym przykładem maksymalnego wykorzystania przestrzeni, również w odniesieniu do szerokości drzwi i okienek do podawania. Szczególnie dużo miejsca zajmują lodówki -» ©•

Należy zapewnić możliwość zmywania w kuchni całej zastawy między dwoma posiłkami (obiadem i kolacją). Prowadzenie wagonu restauracyjnego jest prostsze, gdy maksymalna liczba jednoczesnych konsumentów jest dostosowana do liczby miejsc -> © i ©•


Szczegół do (]). 1:50 (stoły są o połowę węższe niż w wagonie restauracyjnym; brak wydzielonego pomieszczenia kuchennego; kuchnia znajduje się w środku wagonu, gdzie jest lepsza amortyzacja)




Przekrój pionowy kuchni



Przekrój przez część restauracyjną


©Przekrój pionowy kredensu


©


® Przekrój w strefie szaf chłodniczych


©


WAGON HOTELOWY


> od wymiarów wagonu sypiał, możliwe tylko przy ciągłej wentylacji; np. dla pom. z koja-mi do spania w obiektach turystycz. ©

Strefa Strefa    przedział    strefa    przedział    strefa    2. klasa

dzienna nocna    1-osob.    nocna    2-osob.    nocna

1. klasa    1. klasa

Przekrój podłużny


Przejście

Przedział dwuosobowy


Przedział specjalny z miejscem do spania na osi wagonu


©


399


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
B (20) NADDŹWIĘKOWY SAMOLOT MYŚLIWSKI-MIG-19- 10,40 m 13,70 9,100 kG 1440 km/h 5300
58753 NEUFERT@3 gastronomia m2/osobę 0.50 0,45 0,40 0,35 0,30 0,25 0,2
80 7-8 75 9-10 70 11-13 65 14-16 60 17-20 55 21-24 Jak obliczyć maksymalny
Foto0349 Glukozanm. Glucose Preparaty, (jfejcosum płyny mfuzyjpr 5%, 10%, 70% -100,750,500 ml amp. 2
Image2479 90    10    70    90 jv{t)dt = J2td
lato 2 29 29
skanuj0011 (375) ę --ę0 = -0,10 rad , <p = 0.    (D-13.30> Po podstawieniu waru
slajd07 (56) OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA SZKIEŁ METALICZNYCH■ i i«CC O 10 70 30 40    50 6
porównywanie,parzyste 1. Wpisz w okienka odpowiednie znaki: <, >, =. 20 10 14 n 13 S 11 L_
Anicie 9 Articles 7 and 8 shall not apply to products authorised under Articles 10, lOa, 13 to 16 or
9 10 3 1 12 13 Głównymi elementami czujnika indukcyjnego są: 1.    trzpień
EP 2 034 830 BI dnie, 4 tygodnie, 10 tygodni, 13 tygodni, 20 tygodni lub dłużej, po podaniu przeciwc

więcej podobnych podstron