cwiczenie`002

cwiczenie`002



D. LITERATURA:

1.    Sikorski Z.E. /red/,    Żywności. PWN, Warszawa 1988

2.    Krełowska - Kułaś M., Badanie Jakości Produktów Spożywczych. PWE, Warszawa 1993

3.    Fortuna T., Gibiński H„ Nowotna A. Ćwiczenia z Analizy Żywności., skrypt AR Kraków 1992

4.    Sikorskiego Z. E.,/rcd/ Chemiczne i Funkcjonalne Właściwości Składników Żywności. PW-T, Warszawa. 1994

5.    Rutkowska U. /red/ Wybrane Metody Badania Składu i Wartości Odżywczej Żywności. PZWL, Warszawa 1981

6.    Swiderski F.,/red/Towaroznawstwo Żywności Przetworzonej. Wydawnictwo SGGW Warszawa 1999

7.    Gawęcki J., Jeszke J., Żywienie Człowieka. PWN, Warszawa. 1980

8.    Sikorski Z.E. /red/ Chemia żywności. WNT, Warszawa. 2000

9.    Tomasik P., Wybrane zagadnienia z chemii żywności. Redakcja Wydawnictw Politechniki Krakowskiej. 1998


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Wybrana literatura 1.    Badania operacyjne, red. K. Kukuła, PWN, Warszawa 2002 (i
Biomechanika wyklady0035 Literatura 1.    Mała Encyklopedia Medycyny, red. T. Rożniat
LITERATURA: J AJtkorn. Marketing w turystyce. PWN. Warszawa 2002 J. Kaczmarek. A. Stasiak. B Włodarc
Zalecana literatura 1.    S. Brandt; Analiza danych, PWN, Warszawa (1999) 2.
Obraz7 (2) Do samodzielnego przygotowania...... Z.E. Sikorski - Chemia żywności, WNT, Warszawa 2002
Wykaz literatury podstawowej - •    Giddens A., Socjologia, PWN, Warszawa, 2006 •
Literatura: Biernatowski Kv Fundamentowanie. PWN, Warszawa, 1984. Czarnota - Bojarski R. i inni, Fun
Literatura: •    Dyląg Z., Mechanika Budowli, PWN, Warszawa, 1989 •
Riedel W.: Ćwiczenia z zoologii bezkręgowców. Wyd. szóste, PWN, Warszawa 2002. Pough F.H., Janis C.M
SAM71 Literatura 1 Rogalski M ECDL CAP PWN. Warszawa, 2009. 2.    Jaskulski A . Auto
78 3 SPIS LITERATURY [1]    JANKOWSKI W.: Geometria wykreślna. PWN, Warszawa 1990. [2
88712 Obraz7 (2) Do samodzielnego przygotowania...... Z.E. Sikorski - Chemia żywności, WNT, Warszaw
LITERATURA [1]    Białynicki - Birula, Algebra, PWN, Warszawa, 1979 [2]
88712 Obraz7 (2) Do samodzielnego przygotowania...... Z.E. Sikorski - Chemia żywności, WNT, Warszaw
Literatura: 1.    L. Stryer „Biochemia" WN PWN Warszawa 1999 (i wydania

więcej podobnych podstron