DSCN4057

DSCN4057



CHEMIA ŻYWNOŚCI

Dr hub. Eliza Gruczyńska Katedra ('hcmii (p. 2027) W ydział Nauk o Żyw tiości SGGW


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
DSC00138 (16) JAKOŚĆ WODY PITNEJ Wykład: Chemia Żywności Dr Jarosława Rutkowska
DSCN4058 CHEMIA ŻYWNOŚCI nauka o fizycznych, chemicznych i biologicznych właściwościach składników ż
DSCN4065 (3) CHEMIA ŻYWNOŚCI >    Do rozwoju chemii żywności w Polsce przyczynili
DSCN4079 CHEMIA ŻYWNOŚCI kJ), zaś tłuszczu ok. 9 kcal Żywność traktowana jest z jednej strony jako ź
DSCN4080 CHEMIA ŻYWNOŚCI Podstawowa przemiana energii (ppe) to najniższy stopień przemian energetycz
DSCN4081 CHEMIA ŻYWNOŚCI
Dr inż. Alberto Lozano Dr Sylwia Sysko-Romańczuk Katedra Organizacji i Zarządzania Wydział
str tif Chemia Żywności - własność Katedray

CCF20091010010 Chemia Żywności - własność Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności DR w Krakowie- 2
chemia cwiczenia 1grupa dr Marta Łobacz Katedra Chemii WNoŻ WYDZIAŁ NAUK o ŻYWNOŚC
str 1 tif Chemia Żywności —własność Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności IJR w Krakowie - 2009/2

więcej podobnych podstron