meat thermometer

meat thermometer



water boiling point


137 F ( 58 C) Trlchlnae kllled


28 F (-2 C)

Meat freezing point'


14F{-10C)

No morę bacteria growth

-20 F--40 F

-29 C — -40 C Quick freeze for meat

-60 F--100 F

-51 C — -73 C Complete freezing of water in meat


100


o


F


212



1 60 F (71 C) FDA recommended temperaturę for cooking meat


50 - 140 F (10-60C)

Rapid growthand

activityof bacteria. Dangerof food poisoning.


Bacteria are growing exponentially


10


50


40


0j*_32


_ 10


14


-18


40F(4C) Above this temperaturę bacteria start to grow rapidly

0 F (-18 C)

Home Freezer


-25 F (-32 C) 8utcher's Freezer

36 -40 F (4-5C) Home

Refrigerator


Copyright ©2005 wedlinydomowe.com Ali rights reserved.



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
meat thermometer water boiling point 137 F ( 58 C) Trlchlnae kllled 28 F (-2 C) Meat freezing point
66903 meat thermometer water boiling point 137 F ( 58 C) Trlchlnae kllled 28 F (-2 C) Meat freezing
skanuj0029 (137) 58___Arkun/o kalkulacyjno^Ćwiczenie 8 ^ Otworzyć nowy dokument i sporządzić w nim t
L unę des premieres pompes thermodynamiques mises au point a Unstitut de Physique Mete-orologique de
obkladka 2 Całość skopiował i do Internetu zapodih isiezyc nad Biuro Handlowo Pasażerskie (01.(0-58
58 et de dispersion des polluants a ete mis au point, la construction du Systeme d information
216 216 166 17,65,192 205 69,111 137 136 58,176 Peterson, R.E. Pstrenko, S.
137 Hydrological conseąuences of human action.. carrying relatively morę water than before. It canno
58 (137) ZESPÓL GŁOWICY Po zamontowaniu elementów wyposażenia należy napełnić układ chłodzenia silni
5 (137) • cUa "B- 4/tui*    ■— 58*0,3* k(J « *il< i*r(4*4tS4&)<8lSS
58 M. Mokwa such as the size of the fishway, the location of the entrances and the water level, flow
3b (37) 4. Pourbaix Diagrams Based on thermodynamic data of reactions between metal and water, Pourb
[Thuiaria articulata (Pallas) Elenchus zoophytorum p. 137. Murmańska hafvet: lat. 76° 14’ n. x long.
CCI2014050735 -64- Technical and Practical Aspects of Lyophilizatian Only at its "triple point
skanuj0009 6) Podstawiając obliczone współczynniki do równań (A) otrzymany: EJ (58,66A1, - 30A, - 16

więcej podobnych podstron