skanuj0001 (64)

skanuj0001 (64)



i

WYDZIAŁ: WYDZIAŁ NAUKI O ŻYWNOŚCI

Kierunek: TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA

RODZAJ STUDIÓW: NIESTACJONARNE

Jednostka organizacyjna.- Katedra Towaroznawstwa Przemysłowego, Podstaw Techniki oraz Gospodarki Enercią

Przedmiot: MASZYNOZNAWSTWO I RYSUNEK TECHNICZNY

SPRAWOZDANIE Z WYKONANEGO ĆWICZENIA

Osoba wykonująca-Ćwiczenie .

Rok ......

Semestr......

Data Wykonania .......___________

Data Zaliczenia...............

Podpis Prowadzącego Ćwiczenie




Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
skanuj0001 (64) i WYDZIAŁ: WYDZIAŁ NAUKI O ŻYWNOŚCI Kierunek: TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWI
skanuj0001 (64) i WYDZIAŁ: WYDZIAŁ NAUKI O ŻYWNOŚCI Kierunek: TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWI
FB IMG36160662490 WYDZIAŁ NAUKI O ŻYWNOŚCITOWAROZNAWSTWOkontrole*JMCOŚCIPRZEDMIOTY NA TYM KIERUNKU,
Sylabus Wydział: Wydział Nauki o Żywności Kierunek: Gastronomia - sztuka
Sylabus Wydział: Wydział Nauki o Żywności Kierunek: T owaroznawstwo Specjalność: Jakość
WYDZIAŁ jg_ NAUKI O ŻYWNOŚCI TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA HllHŁllUHillTJ
WYDZIAŁ NAUKI O ŻYWNOŚCI TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
Sylabus Wydział: Wydział Nauki o Żywności Kierunek: Broker innowacji w przemyśle
Technologia żywności i żywienie człowieka Towaroznawstwo Wydział Nauki o ŻywnościZdawałeś na
Zdobądź INDEKS Wydział Nauki o Żywności na jeden z naszych kierunków:
Kończąc studia na WYDZIALE NAUKI O ŻYWNOŚCI na kierunkach: możesz ZDOBYĆ ZATRUDNIENIE w różnych
wydział Mechaniczny Technologia Żywności i Żywienie Człowieka UL. RACŁAWICKA 15-17, 75-620 KOSZALIN,
FB IMG36166272715 WYDZIAŁ NAUKI O ŻYWNOŚCITECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA ś ^
UWUNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE Wydział Nauki o Żywności Sylabus przedmiotu/modułu
UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE Wydział Nauki o Żywności Sylabus przedmiotu/modułu - częś
UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE Wydział Nauki o Żywności Sylabus przedmiotu/modułu - częś

więcej podobnych podstron