38454 Zdjecia 0045

38454 Zdjecia 0045



PN*| N 9łlO* Wvtt»ig*nta    zapraw do mu»iV>» f /< x ? /»pf»*irr arar«« i f**

zakotw /emu etapu opNKowMi* w)n>bu nem**-#* typu *’r pr/< J Nr/podfctm jeŁ*> p*r«tf >*<$ i zaoferowaniem go do ipr/«daty« przeprowadzone ą ndpowśirdruc w twi ►# * t> j*u w celu potwierdzeni*. /c przewidywane \v*Jt/ai oprać o* kim wyru*u    tpHn «yą

wymagania nonnowt i ich wartości uą zg»H]r** i wartościami deki mm my mi a ;*cj ac badanu typi hqdt badania z nich wybrane powinny być t*V/e prowadź*** w pe/yp- J‘>» /mian podstawowych matemlów lub procesu produkcyjnego * tych przypai^h właściwymi wstępnymi badaniami typu *.i badania tych wlilciwodc*. rder u'cył> trr.moe* lub Wymagają potaicnl/^nia ora/ nowych wfaściw<rici wprowadzanych w wynku /warty zakresu Musowania, Wyniki wstępnych badan lypu powinny być zartyCStro*me S r    t

się przeprowadzania badan, gdy dopuszczalna jeM dekla? rej: na podttawic w m **<: tabelarycznych

Wstępne badania lypu według PN-I N 9W»2 obejmy; i

w lasem ości św ie>ej zaprawy :

•    h.

•    ►*.. ery zapraw prz^r

zbrojonych zaleca we, oby cawarsok cK<*łiaw rur przebaczała OJ % Cl suchej ma*) ikbdmk^i)

•    zawartość powietrza.

• czas korekty (doi> t: zapcs r i&k)i ;* <.

• frakcja krus/swa <doc> zw    j *    *»

właściwości >lw nrdnialcj Zapraw


•    wytrzymałoś, na »i . .nu*

•    wytrzymałość spoiny

•    absorpcja Winty,

•    przepuszczalność pary wtuine

•    gęstość

•    przewodzenie ciepła.

•    reakcja lut ogień (dla zapraw .mww o. » m; & organicznych).

•    trwałość

Powyższe badania pow inny być zgodne z badaniami tv(t*rvtK\ \\tv. (iv\v:..c wy Kaiycł właściwości w zależności od zamierzonego zakiesu śto>ov\a^acl;c^ „- o w >. w.


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Zdjecia 0045 PN*
Zdj?cia 0045 / Uwzględniać zachodzące zmiany morfologiczne jak i czynnościowe w rozwoju nerki można
Zdj?cie 0045 xs. Ergonomiczne aspekty reklamy w transporcie. 16.    Ergonomiczna list
Zdjęcie0206 JM pn*$m /ad 2 Wymac* *n*y *>ynnpu* fonkijt Zad3 ObiusciH, gj f i ‘ 1 f, rW i U x
Zdjęcie0340 Pl>>pn o 4(7 </*•i V 4(7 4 ja&n iwrteść a 0.01 Pa i
Zdjęcie 0045 Określenie pH mleka może mieć znaczeni przy doborze antybiotyków (odczyn kwaśny>
Zdjęcie0050 kwasami1. Pn> opanttiłii sk6ry kwaiffli uoiow^w, modnym* dcłtmyiw nałfh] Jfi f I OokU
Zdjęcie0450 2 wg PN-88SB-062S0 .B*lon rwyhły WikjfnrU metody V*-B#(»ł    ■ Wolkł op*

więcej podobnych podstron