N»um-;i W11
SalUaan propylu Galuscut oktylu Gaiusnn dodecylu
i S|0,lr'k' |
M*ł»Vmdiu <kiwV.\ i |
_ __ 1 |
L. * i |
profesjonalnej produkcji środków spożywczych poddawanych obróbce termicznej
limany l BHA pojedynczo lub Incznle
q,.ki « j , smażenia, z wyjątkiem
Butylohydroksytoulen (BHT )j oleju z wytlokow oliwek
Smalec: olej rybi; tłuszcz wolowy, drobiowy i owczy
obydwie dawki w przeliczeniu na tłuszcz
Mieszanki ciast
Wyroby typu sneksy na bazie zbóż Mleko w proszku do automatów dc napojów Odwodnione zupy i buliony Sosy
Suszone mięso Przetworzone orzechy Przyprawy Kulinarne dodatki do potraw Obgotowana kasze
200
{galusarry i BHA pojedynczo lub łącznie
w przeliczeniu na tlusz