Zdjęcia 0152

Zdjęcia 0152



WARTOfct ODŻYWCZA d*t*tycin#9o irodk» tpolywr

TOPWUUHU

włW,wtH mwywy^

inulina / (niktooUqovKhMyi^

IUM2A

mono^achatydy Ifiuktoz.*. glukoza)

ll%tu

celuloza. Hemkelulora

45% lii

kwity of ganttzn* |k*r«rŁ winowy!

1>%kl5

bblln

15% lii

tkUdflM winet Jne

4.2% lii

w tym p<A»

142%

focfof


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Zdjęcia 0152 wykonania ( w iczenia I. Pomiar wymiarów liniowych / zastosowaniem głowicy gon k> me
Zdjęcie 0152 ,    " ■ * *yu*ni*aMCt Sit wtą«f] mi ft—to t%ty    
Zdjęcie0491 • Mgmiaime. Wartość odżywczą białek pochodzenia roślinnego można /wtęluutyś pceW odpowit
zdjęcie2794 Pożywki: i agar odżywczy (dwukrotnie rozcieńczony) z dodatkiem 4,0 g żcjan Fraziera. Odc
55998 Zdjęcia 0052 (4) Gęstość odżywcza określana jest wskaźnikiem Jakości Żywieniowej INQ (lndex Nu
Zdjęcie0974 (3) Zanieczyszczenie SKŁADNIKI ODŻYWCZE Azot Fosfor Systemy oczyszczania gruntami Che
37499 Zdjęcia 0038 (4) Wartość odżywczą można zdefiniować
Zdjęcie0126 sienie wkładówWni KapHaV żaki nominalnych oznaczonav bilansie po I tj wartofeci nom
Zdjęcie0297 IVlIcrniki narażenia zdrowia (ryzyka m nawyki odżywcze (nadmiar węglowodanów, nadmiar so
78130 Zdjęcia 0040 (4) PODZIAŁ SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH tONEISETYCZIŁ    -wegUw wlani tł
Zdjęcia 0048 (5) Normy dla składników odżywczych (bez energii).ispciycta* - określaj a one poziom ip

więcej podobnych podstron