3582324646

3582324646



Analiza asortymentu firmy,

Sokołowskie Zakłady Mięsne prowadzą działalność produkcyjną, usługową i handlową w zakresie:

□    skupy oraz uboju żywca (bydła i trzody);

□    przetwórstwa mięsnego;

□    obrotu mięsem i jego przetworami oraz pochodnymi;

□    produkcji mączek paszowych i tłuszczów utylizacyjnych,

□    eksportu i importu w powyższym zakresie;

Podstawowa oferta handlowa Spółki obejmuje 182 wyroby, a w tym:

□    12 rodzajów mięsa wołowego;

□    13 rodzajów mięsa wieprzowego;

□    6 rodzajów mięsa kuhnarnego „Limousine”;

□    5 rodzajów mięs do pieczenia,

□    wędliny;

□    8 rodzajów wędlin grillowych;

□    10 rodzaj ów wyrobu garmażeryjnych;

□    12 rodzajów wyrobów podrobowych;

□    15 rodzajów konserw,

Spółka prowadzi również sprzedaż ubocznych produktów poubojowych: skór, tłuszczy technicznych, jelit, gruczołów, kości itp. W niewielkich ilościach prowadzona jest również sprzedaż mączek oraz pasz.

Oprócz przetwórstwa mięsnego Spółka prowadzi hurtową sprzedaż wyrobów własnych oraz detaliczną sprzedaż towarów obcych i wyrobów własnych. Sprzedaż towarów obcych ma jednak charakter uboczny i służy rozszerzeniu oferty asortymentowej. Firma prowadzi również handel zagraniczny z USA i krajami Unii Europejskiej.

Wyróżniające zdolności „Sokołowa” to: wysoka jakość produktów własna baza surowcowa


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
P1000408 (2) Przedsiębiorstwo (def.) Podmiot gospodarczy prowadzący działalność produkcyjną, usługow
DSC01076 (2) PODSTAWA PRAWNA RYNKU USŁUG * SWOBODA ZAKŁADANIA PRZEDSIĘBIORSTW I PROWADZENIA DZIAŁALN
3.1. Analiza potencjału firmy i otoczenia Zakładając studio fotograficzne, należy przeanalizować
skanuj0146 (2) Rozdział 8TEORIA PRODUKCJI 8.1. Funkcja czynników produkcji Do prowadzenia działalnoś
1779561p115853659143255479959 n Decy/jc produccnla Przedsiębiorca - będący podmiotem racjonalnym -
Teoria produkcji ■ Do prowadzenia działalności produkcyjnej przedsiębiorstwa potrzebne są określone
odbiorcow) oraz krańcową rentowność prowadzonej działalności produkcyjnej czy usługowej. W wielu
Rozdział 6TEORIA PRODUKCJI 6.1. Funkcja czynników produkcji Do prowadzenia działalności produkcyjnej
67628 Skan? */teea) Z.rJaiiic 2. Jednostka B prowadzi działalność produkcyjny Bieżąca ewidencja jej
Główne obowiązki PPP podmiotów prowadzących działalność w zakresie usługowego prowadzenia
Wersja 1.0 4. Plan zarządzania i działania a. Opis działalności produkcyjnej, usługowej,
„Polskie Smaki” w symbiozie z Comarch ERP Zakłady Mięsne Herman Sp. z o.o., prowadzące działalność w
1. Charakterystyka firmy, 1.1. Historia firmy. Zakłady Mięsne w Sokołowie Podlaskim zostały wybudowa
DSCF6896 Zakładając i prowadząc działalność gospodarczą wymagana jest analiza konkurencji innyc

więcej podobnych podstron