1300739914

1300739914



Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B

FILOZOFIA

PHILOSOPHY


08000-10-0 ECTS:2 CYKL: 2015Z

Na przyznaną liczbę punktów ECTS składają się:

1. Godziny kontaktowe z nauczycielem akademickim:

- udział w: wykład

30 godz.

- konsultacje

1 godz.

2. Samodzielna praca studenta:

31 godz.

- przygotowanie do zaliczenia pisemnego

14 godz.

- samodzielne lektury powiązane z problematyką wykładów (rozszerzenie, utrwalenie)

15 godz.

1 punkt ECTS = 25-30 godz. pracy przeciętnego studenta, liczba punktów ECTS = 60 h : 30 h/ECTS średnio: 2 ECTS

-    w tym liczba punktów ECTS za godziny kontaktowe z bezpośrednim udziałem nauczyciela akademickiego:

-    w tym liczba punktów ECTS za godziny realizowane w formie samodzielnej pracy studenta:

29 godz.

= 2,00 ECTS

1,03 punktów ECTS,

0,97 punktów ECTS,



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część BFILOZOFIA ECTS: 2    PHILOSOPHY N
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B 08000-10-0    ETYKIETA ECTS:0,5
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B01043-10-A    FIZYKA ECTS:4
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B 01043-10-B ECTS:4 CYKL: 2015ZGENETYKA
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B MATEMATYKA MATHEMATICS01043-10-A
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B 13943-10-A ECTS:2,5 CYKL: 2015ZBOTANIKA I
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B13343-10-A    CHEMIA OGÓLNA ECTS:
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B01043-10-A    EKONOMIA ECTS:2
Częsc B Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS Akademia Filmowa Na przy znaną liczbę punktów ECT
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - częsc BBIOLOGIA ECTS: 4    BIOLOGY Na
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - częsc BCATERING ECTS: 2    CATERING Na
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - częsc BCHEMIA ECTS: 5    CHEMISTRY Na
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - częsc BANALIZA SENSORYCZNA ECTS: 3    SE
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - częsc BAPARATURA GASTRONOMICZNAECTS: 3,5
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - częsc BARCHITEKTURA KRAJOBRAU ECTS: 4

więcej podobnych podstron