4130649924

4130649924



Literatura

Przykłady - ciąg dalszy

7.    Chemia żywności, Food Chemistry

H.-D. Belitz ■ W. Grosch ■ P. Schieberle, Springer-Verlag;

8.    Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń

M. Małecka red., Wyd. Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu;

9.    Fizyczno-chemiczne badanie wody i ścieków

J. Dojlido, W. Dożańska, W. Hermanowicz, B. Koziorowski, Arkady;

10.    Analiza żywności - jakość produktów spożywczych A. Tajner-Czopek, A. Kita, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu;

11.    Przewodniki ISO wydane przez Polski Komitet Normalizacyjny;

12.    Normy PN, PN-EN, EN.



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
CHEMIAORGANICZNA Notatki - ciąg dalszy Do sprawdzianu, powtórki, do matury
-    chemia żywności - I st. na kierunku chemia -    biomedical chemis
Gary Harmonogram ?w 1 (3) / następującej literatury: *V brane zagadnienia z technologii żywności”.
zx instrukcja47 Włączenie blokady kodowanej * Praca w trybie warsztatowym (ciąg dalszy). W momencie
0000008 (15) 516 Urazowe uszkodzenia narządu ruchu Ryc. 249 (ciąg dalszy): c, d — opis w tekście; e,

więcej podobnych podstron