79570731

79570731



£_ł/BAvv/XE

ŚNIADANIE 8.00


$

.o

£

.Oł

c


Płatki Kukurydziane 25g. Miód 4g. Mleko 200g (7), Herbata 200g



OBIAD 11.30

Rosół (9,10) z Makaronem (1,3.7) 200g Potrawka z Kurczaka w Sosie 140g (7.9,10)

Ryż Biały Gotowany 130g

Surówka Wiosenna 60g (9,10)

Jabłka 100g



Kompot 200g



Chleb 25g(1),Masło 3g (7), Sałata 3g, Ser Żółty 15g (7), Pomidor 10g. Herbata 200g



i


Chleb 50g (1,3),Masło 5g (7). Sałata 3g. Szynka konserwowa 20g (9,10), Ogórek 10g. Papryka 10g, Herbata Owocowa 200g



Zupa Kalafiorowa 200g (7.9.10)


Pieczeń Wieprzowa w Sosie 140g (7.9.10)


Ziemniaki Gotowane 150g



Mandarynki 100g



Surówka Colesław 60g (9,10)


Kompot 200g



Serek Homogenizowany 100g (7). Herbatniki (1,3.7) 15g


J


Parówki 50g (9.10). Ketchup 5g (9,10,11), Chleb Żytni 25g (1),Masło 3g (7). Sałata 3g. Pomidor 15g. Herbata 200g



Zupa Jarzynowa 200g (1,7,9.10)


Pulpety w Sosie Pieczeniowym 140g (1,3,7,9,10)


Ziemniaki Gotowane 150g



Jabłka 100g



Buraczki 60g (9,10)


Kompot 200g



'cmeopszermy 2sg'(T)'.'Masłó' 3g (7), Sałata 3g, Jajko Gotowane 15g (3). Ogórek Kiszony 10g (9.10), Herbata _Owocowa 200n_



£

i


Chleb Wielozbożowy 50g (1.3), Masło 5g (7). Sałata 3g, Polędwica Sopocka 20g (9,10), Ogórek 10g, Kakao 200g (7)


.cr

<C


Sałatka Jarzynowa 80g (3.7,9,10). Chleb 25g(11).

Masło 3g (7), Sałata 5g. Pomidor 10g. Ogórek 10g, Herbata 200g



Zupa z Fasolki Szparagowej 200g (9,10)


Jajko Sadzone (3) 55g


Ziemniaki Puree 150g (7)



Banany 100g


Kalafior Gotowany z Bułką Tartą 60g (1,7)


Kompot 200g



Babka Piaskowa 20g (1,3,7)


Zupa Pomidorowa (7,9,10) z Makaronem (1,3) 200g


Kopytka "Leniwe" z Masłem i Brązowym Cukrem 220g (1.3,7)


Kompot 200g



Jabłka 100g



Chleb 30g (1). Masło 3g (7).

Serek Almette 15g (3,7), Pomidor 10g. Herbata 200g





Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
skanuj0017 (4) 00 i» 3—C ~Sjij itfślL, -tir * <3 £ 2: T Gr N Qr3% •§ii IR 0 Ol
skanuj0041 00 +1 O Ol C V> ł» Ottnrfttł »w» =UGA L - 0+ iW CV^) trod. Vi
img225 00^“ 00^“ ■f^ ^ WYjO-ć-a^i    i5 <Ol_A» Aa,W> •vo~iu.ajM^a^ C-^ Cv
IMGa50 (3) Oodłl"*k/0iotm [ps IB, $ K.V> Data 00 Ol 70 M l„ti» I Miwftl* /
img225 00^“ 00^“ ■f^ ^ WYjO-ć-a^i    i5 <Ol_A» Aa,W> •vo~iu.ajM^a^ C-^ Cv
Powtórkowapierwsza14 ■ Zb *1 ho A -f z
DSC03487 (2) jyrt? ?*Ńsru) d Mi&h)Oi~Af(ęzB ■¥ Kńi=i fnl ljffV(KtJ£ «- Se*Ł7^ U 5 / IV c zdE $OL
10285 skanuj0017 (4) 00 i» 3—C ~Sjij itfślL, -tir * <3 £ 2: T Gr N Qr3% •§ii IR 0 Ol
mą. — 0= 0    Oł£ ®-fe E <> xe~c
DSC15 (2) i »** ko 1 1 A.O •
metodykaK6 I o IO -Tk. yi a» -v
Metody szkolenia pracowników cz4 UJ Ul Ol n m □ FI £ C ■0 r Tabela 9.2. Metody szkolenia pracowników
82757 skanuj0041 00 +1 O Ol C V> ł» Ottnrfttł »w» =UGA L - 0+ iW CV^) trod. Vi
1624237@3262163143528s4328220 n u 1_ J4 6,v c 00 Ol 46 OC OA /0 w o ■A -X- 0 0 0 / TolT "
skanuj0028 2 -oapyt&i ^AetoyjjL Gucuwtó oM m £ * Huuiv6ihneoe -oUf»^ owoU«> , *mmahc/* ■*#2
D 4 V cłŁc^e, ł J‘ e- Ji J-i 00 Ol 1 A 0 Bi

więcej podobnych podstron