1250463749

1250463749



Zalecana literatura przedmiotu

Podstawowa:

1.    Stott Trish & Pohl Alison, Highly Recommended 2,Oxford 2010

2.    Walker Robin, Harding Keith, Tourism 1, Oxford 2006

3.    Walker Robin, Harding Keith, Tourism 2,, Oxford

4.    Walker Robin, Harding Keith, Tourism 3, Oxford 2009

5.    Liz and John Soars, New Headway Intermediate, the Third edition, Oxford

2003

6.    Trish Stott & Rod Revel, Highly Recommended 1, New edition, Oxford 2006

7.    Zofia Patoka, Dagmara Swida, Basic English For Business 2, Poltext, 2007

8.    John and Liz Soars, New Headway Pre-Intermediate, the Third edition, Oxford,2007

Uzupełniająca:

1.    Dubicka I., 0'Keefe M., English for International Tourism, Longman

2.    Evans V., Dooley J., Garza V., Hotels and Catering, Express Publishing, 2011

3.    Evans V., Dooley J., Garza V., Tourism, Express Publishing, 2011

4.    Luto K.A., Ganczar M., Lexical Compendium. Tourism, Poltext

2007

5.    Otto B., Otto M., Here is the news. Part l,Poltext 2007

6.    Strutt P., Market Leader. Business Grammar and Usage, Longman 2000

7.    Talalla R., English for Restaurant Workers, Compass Publishing

2008

8.    Taylor J., Jeter J., Business English, Express Publishing, 2011

9.    Wood N., Tourism and Catering. Workshop, Oxford 2003

10.    Zofia M. Patoka, Dagmara Swida, Basic English For Business 1,3 , Poltext, 2007

5



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
2 (2425) LITERATURA PRZEDMIOTOWA - PODSTAWOWA Władysław Leśniak W. Leśniak: „Biotechnologia żywności
Zalecana literatura: 1.    Grzesik W.:    Podstawy skrawania
4. Literatura przedmiotu: podstawowa: 1)    Bromboszcz J., Dylewicz P.: Rehabilitacja
Literatura przedmiotu Podstawowa1: 1.    Polska szkoła w obec wyzwań społeczeństwa
Literatura przedmiotu Podstawowa1: 1.    Wybrane zagadnienia z miernictwa i
3. Stott Trish, Revell Rod, Highly Recommended. English for the Hotel and Catering Industry, Ox
Zalecana literatura podstawowa i uzupełniająca: (Przedmioty obowiązkowe koordynowane przez pracownik
:. d. KARTY PRZEDMIOTU: Podstawy architektury i urbanistyki L. p. Wykaz Zalecanej Literatury 1. A
skanuj0040 (96) 14.6.3. Funkcje dystrybucji W literaturze przedmiotu najczęściej autorzy wymieniają
Zalecana literatura: Podstawowa: J. Wilki n: Czym jest ekonomia polityczna dzisiaj?, WNE UW, Wa
122 Małgorzata Winter W literaturze przedmiotu zwraca się uwagę na dwa podstawowe aspekty przyczyn
Mariola Brzoska - Propozycja podstaw programowych dla Studium Muzyki Kościelnej Zalecana literatura
Literatura przedmiotuAsnyk Adam „Ulewa” 22. Dziuba, Waldemar: Co i jak widać w Tatrach - na podstawi
JĘZYKOZNAWSTWO Podana niżej literatura przedmiotu ma charakter ogólny i zarazem podstawowy. W grupie
Źródła demotywacji pracowników... 31 na podstawie cytowanej wcześniej literatur} przedmiotu, a także

więcej podobnych podstron