2212790851

2212790851



ZARZĄDZANIE


Informacja i komunikacja społeczna wykład Sala 403

Technologia produkcji roślinnej wykład Sala 222

Informacja i komunikacja społeczna ćwiczenia Sala 403

Socjologia biznesu wykład Sala 403

Socjologia biznesu ćwiczenia Sala 403

Technologia produkcji zwierzęcej wykład Sala 231A


Podstawy prawa wykład Sala 231


Podstawy prawa wykład Sala 222


Technologia produkcji roślinnej ćwiczenia Sala 403

Ir IV ZARZĄDZANIE


Informacja i komunikacja społeczna wykład Sala 403

Informacja i komunikacja społeczna ćwiczenia Sala 138

Zarządzanie usługami turystycznymi wykład Sala 137

Technologia produkcji zwierzęcej wykład Sala B


Podstawy prawa wykład Sala 137


Technologia produkcji roślinnej ćwiczenia Sala 222



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
ZJAZD VI sir IV ZARZĄDZANIE Socjologia mediów wykład Sala 403 Zarządzanie usługami tui
Brokering informacyjnyDZIENNIKARSTWO I KOMUNIKACJA SPOŁECZNA Formuła zajęć: ćwiczenia Typ
Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach Wydział Zarządzania Katedra Logistyki Społecznej Wykład
Dziennikarskie źródła informacjiDZIENNIKARSTWO I KOMUNIKACJA SPOŁECZNA Wykaz literatury podstawowej
KOMUNIKACJA SPOŁECZNA I. WYKŁAD I Perspektywy komumkacj i1.    D.obek-.
Technologia Żywności-Technologia Produktów Roślinnych PRZEWODNIK DO ZAJĘĆ LABORATORYJNYCH Autorzy:
Technologia Żywności-Technologia Produktów Roślinnych i przecieranie. Operacje te wykonywane są w
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI - TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ROŚLINNYCH w śliwkach, wiśniach i morelach następuje w
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI - TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ROŚLINNYCH Przeciery warzywne o dużym stopniu
Technologia Żywności-Technologia Produktów Roślinnych Powidła najczęściej produkuje się ze śliwek.
Technologia Żywności-Technologia Produktów Roślinnych Marmoladki cukiernicze Marmoladki cukiernicze
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI - TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ROŚLINNYCH w których stygnie i żeluje ok. lh. Następnie
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI - TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ROŚLINNYCH4. Zadania do wykonaniaZadanie 1. Otrzymywani
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI - TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ROŚLINNYCH Przygotowanie warzyw Warzywa korzeniowe
Technologia Żywności-Technologia Produktów Roślinnych Wykonanie oznaczenia a)

więcej podobnych podstron