5796574298

5796574298



Studia magisterskie Semestr I

Fizjologia żywienia człowieka 60 h

Patofizjologia kliniczna 60 h

Psychologia kliniczna 45 h

Demografia i epidemiologia żywieniowa 45 h

Dietoprofilaktyka chorób niezakaźnych 60 h

Dietoprofilaktyka chorób żywieniowo zależnych 60 h

Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne 60 h

Toksykologia żywieniowa 15 h

Immunologia 30 h

Metody statystyczne w epidemiologii 30 h Praktyka 70 h



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Studia magisterskie Semestr III Żywienie kliniczne II 45 h Towaroznawstwo „novel foods” 15
Studia magisterskie Semestr IV Zasady i organizacja żywienia w szpitalach i sanatoriach 45 h Fizjolo
STUDIA MAGISTERSKIE /-1 SEMESTR v____WYBÓR SPECJALNOŚCIf
1 cHodnbooomorsM Uniwersytet Technologiczny Szczecin! ZAKŁAD FIZJOLOG ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
Semestr III Fizjologia człowieka 60 h Podstawy genetyki 60 h Biochemia ogólna i żywności 60
Studia magisterskieSemestr II Zdrowie publiczne 15 h Żywienie kliniczne I 60 h Żywienie kobiet cięża
Fizjologia i Żywienie Zwierząt Test Test z fizjologii i żywienia zwierząt dla n roku, studia dzie
Fizjologia i Żywienie Zwierząt Test Test z fizjologii i żywienia zwierząt dla II roku, studia dzi
stopnia 45. Kosmetologia 1 rok, studia I stopnia Podstawy żywienia człowieka
Wydziuł Nauk o Żywności i Biotechnologii Kierunek: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka — studi
Zaoczne studia II stopnia - magisterskie 4 semestry Specjalności: •    bezpieczeństwo
STUDIA licencjackie 6-semestralne STUDIA inżynierskie 7-semestralne STUDIA magisterskie 3- i
Wszechnica Żywieniowa w SGGWWydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcjizaprasza na prelekcje w se

więcej podobnych podstron