1313877938

1313877938



Mikrobiologia

ŻYWNOŚCI



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
K_W06 Zna i rozumie zagadnienia mikrobiologii ogólnej, mikrobiologii żywności i środków spożywczych
2011 10 18 jpeg ORGANIZACJA CWICZEN Z MIKROBIOLOGII ŻYWNOŚCISTUDIA NIESTACJONARNE 1° II rok semestr
CCF20140201038 i TEMAT: ANALIZA MIKROBIOLOGICZNA ŻYWNOŚCI a)    Poziom ogólnej liczb
Mikotoksyny grzybicze 2 Pozytywne znaczenie grzybów w mikrobiologii żywności □    Wyk
Diagnostyka w mikrobiologii żywności - wykład 1 1.    Diagnostyka w mikrobiologii
1214083175407056028104?56403350437276141 n Mikrobiologia Żywności - laboratorium 2015/16 Kierunek:
Mikrobiologia żywności Grzyby mikroskopowe stosowane w procesach przemysłowych technologii
Mikrobiologia Żywności - II rok Towaro/nawMwo Inne grzyby strzępkowe: -    septowana.
Mikrobiologia Żywności - II rok Towaro/nawMwoWłaściwości enzymatyczne mikroorganizmów aktywność
WTŹ, II rok Mikrobiologia Żywności Ćwiczenie 142. Metody mechaniczne 2.1.
Mikrobiologia żywności - H rok TowaroznawstwoĆwiczenie 6 Systematyka Drożdży Królestwo:
Mikrobiologia żywności - H rok TowaroznawstwoĆwiczenie 11 Mikroflora opakowań Stopień zakażenia
Mikrobiologia żywności - H rok TowaroznawstwoĆwiczenie 13 Fermentacja mlekowa Bakterie fermentacji
InstytutTechnologu Fermemu*,.. • Mikrobiologia żywności, biokonsetwacja i nowoczesne metody analizy
Terminy planu oficjalnego dla cykli i grup zajęciowych: [02-TZC-IZ-MZ-SP2: LAB/1] Mikrobiologia żywn
Mikrobilogia zywności1 77ĆWICZENIE XIIANALIZA KOSTKI DROŻDŻOWEJ I DROŻDŻY SUSZONYCH1.   &
Mikrobilogia zywności2 3.0znaczanie obecności bakterii kwaszących ( min bakterii mlekowych) wykonuj

więcej podobnych podstron