1313878354

1313878354



Tom 14/24

POSTĘPY

TECHNIKI

p rzetwó rstwa spożywczego

Nr 1/2004

PL ISSN 0867-793x

Adres redakcji

03-772 Warszawa ul. Kawęczyńska 36 pok. 4

tel. 619-12-61 w. 126

fax: 619-87-94 818-00-52

4 pkt na liście rankingowej KBN

Czasopismo recenzowane Wyższej Szkoły Menedżerskiej SIG w Warszawie

Zespól KBN T07

http://kbn.gov pl

Istnieje od 1992 r.

Do 2003 r. wydawane przez Instytut Maszyn Spożywczych

Czasopismo naukowe, o zasiągu ogólnokrajowym, zamieszczające prace naukowo-badawcze, badawczo-rozwojowe i wdrożeniowe z zakresu: inżynierii przetwórstwa spożywczego, konstrukcji, wykonawstwa i eksploatacji maszyn spożywczych, a także ekonomii zarządzania, marketingu i przedsiębiorczości w nauce, przemyśle, usługach i administracji.

Czasopismo stanowi forum prezentacji osiągnięć kadry Polskiej Akademi Nauk, uczelni technicznych, rolniczych, Wyższej Szkoły Menedżerskiej SIG oraz innych jednostek badawczo-rozwojowych i produkcyjnych.

Prenumerata - w siedzibie redakcji. Wydawca - Wyższa Szkoła Menedżerska SIG. 03-772 W&rszawa ul. Kawęczyńska 36, tel. 619-07-58, fax: 818-00-52. Skład i druk: PW-H „GRAF”.

—WARSZAWA—




Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Tom 26/48 POSTĘPY TECHNIKI p rzetwó rstwa spożywczego Nr 1/2016 PL ISSN 0867-793x Adres
Tom 17/31 POSTĘPY TECHNIKI przetwórstwa Nr 2/2007 PL ISSN 0867-793x Adres redakcji 03-772
Tom 21/39 POSTĘPY PL ISSN TECHNIKI 0867-793x p rzetwó r stwa spożywczego 6 pkt na
14 POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 2/2007 Rodzaj materiału
14 POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 1/2004 Tab. 1. Wymagania chemicznej kwalifikacji wody j
14 POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 2/2011 £ “ ,    r0„= 0,3976 £ 0 <
8 POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 2/2007 Drodzy Studenci! Witam Was bardzo serdecznie.
10 POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 2/2007Wykład inauguracyjny PREZESA SĄDU NAJWYŻSZEGO
12 POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 2/2007 Dr hab. Alicja CEGLIŃSKA Prof. dr hab. Tadeusz
16 POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 2/2007 Celem pracy było określenie zmian zawartości
POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 2/2007 - rodzi się pytanie czy jest spowodowany wielkością
2 POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 2/2007SPIS TREŚCIContents KRONIKA WYDARZEŃ
4 POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 2/2007Szanowni Czytelnicy Mija kolejny - szesnasty rok n
6 POSTĘPY TECHNIKI PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO 2/2007 Maciejewska, Ludw ik Malinowski. Ewa Maslyk-Musia

więcej podobnych podstron