ciasto rabarbarowe

CIASTO RABARBAROWE Z KRUSZONKA Faza II P

300g mrozonego rabarbaru
8 kropli zapachu truskawkowego
3 lyzki slodzika

1 lyzka oteb pszennych
2 lyzki otreb owsianych
2 lyzki skrobii kukurydzianej
Lyzeczka proszku do pieczenia
3 lyzki slodzika do pieczenia
15 kropli zapachu maslanego
75g serka homogenizowanego lub jogurtu naturalnego

Rabarbar ugotowac w mikrofali (800W) przez 10 minut.

Przygotowac ciasto : zmiksowac otreby, wsypac do woreczka i wymieszac ze skrobia, proszkiem i slodzikiem. Dodac aromat i serek, wymieszac do uzyskania piaskowej masy. Przelozyc na talerz i ugniatac do uzyskania kruszonki.

Do cieplego rabarbaru dodac zapachu truskawkowy, slodzik. Doprawic do smaku. Wylozyc do foremki, posypac kruszonka, piec 15 minut w 180C


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Paruzel Kinga ciasto z rabarbarem, malinami i mandarynką pod bezową pierzynką
Jak zrobić ciasto z rabarbarem
Ciasto z rabarberem lub agrestem
Ciasto z rabarbarem i kruszonką
Ciasto z truskawkami i rabarbarem
Ciasto truskawkami i rabarbarem
Paruzel Kinga Ciasto orzechowe z rabarbarem
Ciasto z porzeczkową pianą
EW Ciasto z nektarynkami i migdałami
Ciasto z ananasem
Szybkie ciasto ze śliwkami
Ciasto kruchei inne
WINO Z RABARBARU
Ciasto na Pizze 3
Ciasto niedzielne z owocami
Ciasto biszkoptowe z masa truskawkowa i wiorkami kokosowymi

więcej podobnych podstron