7921507193

7921507193



Częsc B

Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS Akademia Filmowa

Na przy znaną liczbę punktów ECTS składają się:

1. Godziny kontaktowe z nauczycielem akademickim:

-    udział w wykładach............................................................................. II x 1 h = 11 h

-    konsultacje.................................................................................... 1 x 2h = 2 h

RAZEM:    13h

2. Samodzielna praca studenta:

-    udział w projekcjach filmów.............................................................................Ilx4h = 44h

-    samodzielna lektura.......................................................................................1 x8h = 8h

-    przygotowanie do kolokwium pisemnego............................................................ 1 x 10h = lOh

RAZEM:    62h

Godziny kontaktowe + samodzielna praca studenta OGÓŁEM: 75 h 1 punkt ECTS = 25 h pracy' przeciętnego studenta.

Liczba punktów ECTS = 75h: 25 = 3,0 ECTS Średnio: 3,0 ECTS

-    w tym liczba punktów ECTS za godziny kontaktowe z bezpośrednim udziałem nauczyciela akademickiego

-    0,52 punktów ECTS

-    w tym liczba punktów ECTS za godziny realizowane w formie samodzielnej pracy studenta - 2,48 punktów' ECTS

11



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Częsc B SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZYZNANEJ PUNKTACJI ECTS Akademia Filmowa - Historia Kina Światowego Na
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B 08000-10-0    ETYKIETA ECTS:0,5
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B01043-10-A    FIZYKA ECTS:4
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B 01043-10-B ECTS:4 CYKL: 2015ZGENETYKA
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B MATEMATYKA MATHEMATICS01043-10-A
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B 13943-10-A ECTS:2,5 CYKL: 2015ZBOTANIKA I
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B13343-10-A    CHEMIA OGÓLNA ECTS:
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - część B01043-10-A    EKONOMIA ECTS:2
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - częsc BBIOLOGIA ECTS: 4    BIOLOGY Na
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - częsc BCATERING ECTS: 2    CATERING Na
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - częsc BCHEMIA ECTS: 5    CHEMISTRY Na
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - częsc BANALIZA SENSORYCZNA ECTS: 3    SE
Szczegółowy opis przyznanej punktacji ECTS - częsc BAPARATURA GASTRONOMICZNAECTS: 3,5

więcej podobnych podstron