Sos śmietanowo


Sos śmietanowo-chrzanowy
1 i 1/2 szklanki gęstej śmietany,
1-2 łyżki startego chrzanu,
łyżka octu,
pół łyżeczki cukru,
sól, pieprz

Śmietanę ubijać przez 15 sekund, wymieszać z pozostałymi składnikami.

From Z.Wodecki <wodecki@kki.net.pl>



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Sos śmietanowy
Sos śmietanowy na zimno
Sos śmietanowy na ciepło
Sos chrzanowo śmietanowy do pieczeni rzymskiej
Żurek z chrzanem i śmietaną (2)
SOS ROKPOLOWY DO MIĘS by Ewik
Sos słodko kwaśny, przepisy kulinarne
KLASYCZNY SOS POMIDOROWY, Kulinarne, przepisy
Jak ubić śmietanę na sztywno
sos
egzamin sos odpowiedzi
sos tatarski
Kurczak w sosie musztardowo śmietanowym
Bajeczny sos czekoladowy, przepisy
Sos winegret z czosnkiem by Szelmaa
Tort różowy z bitą śmietaną i owocami, PRZEPISY
karp w śmietanie, Kuchnia
Sos beszamelowy, przepisy kulinarne

więcej podobnych podstron