PÄŚczki twarogowe









Przepisy: Książka kucharska










         


                   


      


                                               





















Witam w nowym serwisie WINIARY.
Mam nadzieję, że z łatwością dotrzesz do wszystkich ciekawych informacji.






KONIECZNIE zajrzyj też do sekcji Rozrywka, gdzie czeka wiele niespodzianek :-)




 




 

 































imieniny: Albina, Antoniny































































 





















Książka kucharska











 








































Pączki twarogowe



(6 porcji)







twaróg, 40 dkg
mąka, 2 szklanki
Cukier wanilinowy WINIARY, 1 opakowanie
sodka, 1 łyżeczka
śmietana, 1 łyżka
olej do smażenia
jajka, 4 sztuki









 









 


Wymieszać twaróg i cukier, mąkę z sodką, jaja i śmietanę. Uformować pączki (ok 3,5-4 cm średnicy). Wrzucać do gotującego się oleju. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.



Danka, Tulsa











































Danie w 5 minut | Nestle Polska











Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
Wpływ dodatków pochodzenia roślinnego na wybraną cechę sensoryczną serków twarogowych
Wskazniki Transportu Twarog 02
zamiennik 180 kanaka z serem twarogowym
SAŁATKA Z MALINAMI I TWAROGIEM
Makaron zapiekany z twarogiem
Twarogowy makaron
Ajerkuchy z sera czyli placuszki twarogowe

więcej podobnych podstron